• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako uđe u Ligu Evrope, Zvezda u drugom šeširu: Izbjegli bi Dinamo i PSV, a dobili samo jednu "bombu"

Autor Milutin Vujičić

Povoljan scenario do koga treba doći...

 Crvena-zvezda-zrijeb-grupne-faze-Liga-Evrope-Zvezda-u-drugom-sesiru-spisak-rivala Izvor: MN PRESS, Guliver/UEFA via Getty Images

Srbija je nažalost ostala na samo jednom predstavniku u UEFA takmičenjima, koliko imaju na primjer i Albanija, Irska ili Farska Ostrva...

Definitivno nije društvo u kome želite da se nađete kada se priča o klupskom fudbalu, ali su ovosezonske kvalifikacije za Ligu Evrope bile preteške sa TSC, Vojvodinu i Partizan. Zvezda je do plej-ofa Lige Evrope došla poslije eliminacije iz Lige šampiona, a ovu šansu ne smije da propusti.

Žele navijači Crvene zvezde da petu godinu zaredom igraju jesen u Evropi, a da bi do toga došlo potrebno je pobijediti Ararat Jermeniju u gostima. Meč je zakazan za 1. oktobar.

Na prvi pogled ne djeluje kao bauk, ali znala je Zvezda da se namuči na gostovanjima.

Ipak, ako sve bude po prognozama i Crvena zvezda slavi u Jermeniji, onda će se na žrijebu za grupnu fazu Lige Evrope u Nionu (2. oktobar) naći u drugom šeširu!

To je vrlo dobra vijest za Zvezdu, koja doduše treba još da se potvrdi i drugim rezultatima poput toga da ne bude mnogo iznenađenja u plej-ofu Lige šampiona, pošto će samo jedna grupa timova biti jača od njih prema klupskom koeficijentu.

Zvezda bi prema sadašnjoj postavci stvari izbjegla Gent, PSV, Volfsburg, Seltik, Viktoriju Plzenj, Dinamo Zagreb, Spartu, APOEL, Ludogorec, Jang bojs i Galatasaraj.

Kompletnu listu objavio je Twitter nalog Playtony.

Naravno, ostali bi jaki timovi iz prvog šešira, ali bi uz slabije rivale iz trećeg i četvrtog mogla da se objektivno nada obezbjeđivanju jednog od prva dva mjesta u grupi koje vodi u nokaut fazu ovog takmičenja.

Zvezda je pre tri sezone stekla pravo na proljeće u Ligi Evrope, kada je CSKA slavio u dvomeču, pa se u Ljutice Bogdana sigurno nadaju da bi mogli da ponove sličan rezultat.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC