• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić "pikirao" Brazilce

Sportski direktor Crvene zvezde zapazio nekoliko igrača koji bi mogli da budu vrlo interesantni crveno-bijelima u zimskom prelaznom roku.

 Adžić "pikirao" Brazilce Izvor: MONDO

Ivan Adžić proveo je nekoliko dana u Brazilu gdje je pokušavao da pronađe igrače koji bi već ove zime trebalo da stignu u Ljutice Bogdana.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", poznata su tri igrača koje je sportski direktor Crvene zvezde zapazio u Južnoj Americi. Oni bi uskoro mogli da stignu na srpsku "Marakanu", a njihova imena su Francisko Toro, Fernando Hesus i Kristijan Borha.

Bivši igrač Zvezde Dejan Rambo Petković, koji zbog višegodišnjeg igranja u Brazilu dobro poznaje prilike u tamošnjem fudbalu, preporučio je Toroa. Riječ je o defanzivnom veznom fudbaleru koji je trenutno bez angažmana. Ukoliko se ne postigne dogovor s njim, rezervna varijanta je igrač Flamenga Fernando Gomeš de Hesus.

Adžiću je interesantan i Kolumbijac Kristijan Borha, napadač Flamenga. On trenutno nije u prvom planu u klubu, pa mnogo više vremena provodi na klupi. Borha je u Flamengo došao ka pozajmljen igrač iz trećeligaša Kaksas de Sula, s kojim Borha ima ugovor do 2011. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC