• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina istupa iz Zajednice superligaša Srbije?

Revoltirana odlukom Zajednice superligaša Srbije da dozvoli zamjenu domaćinstva Slobode Sevojno i Partizana, Vojvodina najavljuje radikalnu mjeru.

 Vojvodina istupa iz Zajednice superligaša Srbije? Izvor: MONDO

Generalni sekretar i direktor novosadskog superligaša Vojvodine Radislav Rabrenović izjavio je u srijedu da će zbog odluke Zajednice i komesara za takmičenje njegov klub povući svoje predstavnike iz Zajednice koju sačinjavaju svi članovi srppskog elitnog takmičnja.

"Revoltirani smo i nezadovoljni odlukom da se Slobodi Point Sevojnu dozvoli da zamijeni domaćinstvo sa Partizanom. To ozbiljno narušava regularnost takmičenja i Vojvodina će zbog toga povući svoja dva predstavnika iz Zajednice Superlige", rekao je Rabrenović.

Generalni sekretar Zajednice Superlige Miodrag Janković, međutim, izjavio je tim povodom da je nemoguće da dođe do takve situacije, jer je Vojvodina po Statutu obavezna da bude član tog tijela.

Narednih dana znaće se detaljnije o tome da li je izjava Rabrenovića bila ozbiljna, ili ona predstavlja samo izraz revolta zbog minulih događaja vezanih oko promjene domaćinstva između Slobode Point Sevojna i Partizana.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC