• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivan Stankovićev govor nasred terena: Sve pada u vodu, hvala vam od srca! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski šampion je ispunio sportski cilj, ali ima još planova za ovu sezonu.

 FK-Crvena-zvezda-Ararat-Jermenija-pobeda-grupna-faza-Liga-Evrope-Dejan-Stankovic-govor-igracima Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će igrati grupnu fazu evropskog takmičenja, isto kao i u prethodne tri sezone. Prvi put pod komandom Dejana Stankovića, trenera koji je tokom prethodne sezone preuzeo klub.

Emotivni govor na kraju susreta pokazao je koliko nekadašnjem vezisti crveno-belih znači ovaj rezultat. Grupna faza, cilj za koji bi dao litar krvi, donosi mu novo trenersko iskustvo.

Možda će vas zanimati

''Moram da se poklonim, da vam čestitam, zaslužili ste. Veliko hvala, ništa u životu nije lako'', bile su prve reči koje je Stanković rekao kada je okupio igrače nakon pobede protiv Ararat-Jermenije.

Mala proslava pobede odvijala se na terenu GSP stadiona u Nikoziji koji pre dve nedelje Zvezdi nije doneo sreću, ali je sada bio svedok drugačijeg ishoda.

Okupljeni igrači, članovi stručnog štaba i Dejan Stanković u sredini kruga, proslavili su plasman u Ligu Evrope na nesvakidašnji način.

''Hoćemo da radimo, da napredujemo, da nam se ne dešavaju stvari kao u poslednjih 25 minuta. Mi smo mnogo bolji od toga. Sve ide u vodu, sportski cilj je ostvaren. Sad je bitan rast tima! Tim - svi ko jedan! Hvala vam još jednom, od srca'', rekao je Zvezdin trener, a igrači su to glasno pozdravili.

Četvrti put uzastopno, srpski predstavnik igra grupnu fazu evropskog takmičenja.
Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde će u grupnoj fazi Lige Evrope imati ambicije da dočekaju proleće, a na sutrašnjem žrebu će se naći u drugom šeširu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC