• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Kad bi pustili Delije na stadion...'': Stankovićeva Zvezda hoće da se nadigrava u grupi!

Autor Dušan Ninković

Trener crveno-beli bio istovremeno i oprezan i optimističan u prvoj izjavi nakon formiranja grupa za Ligu Evrope.

 Dejan-Stankovic-prvi-utisci-komentar-izjava-zreb-FK-Crvena-zvezda-Liga-Evrope Izvor: MN PRESS

Dejan Stanković je uveo Crvenu zvezdu u grupnu fazu Lige Evrope! Iako je novajlija u trenerskom poslu, ovog leta je uspeo da ostvari zacrtani sportski cilj.

A Zvezda je danas na žrebu saznala rivale u grupnoj fazi. Protiv koga može, a protiv koga ne može da se igra?

Možda će vas zanimati

Na stadionu Rajko Mitić smatraju da niko nije nepobediv. Barem što se tiče poslednje grupe u Ligi Evrope ove sezone. Zato Stanković poziva na oprez i najavljuje zanimljivo takmičenje.

''U grupnoj fazi nema lakih protivnika. Sve su to timovi koji su na putu do Lige Evrope izbacivale i po nekoliko ekipa, tako da pre žreba nisam imao specifične želje. Sada posle izvlačenja mogu da kažem da smo mogli i bolje i gore da prođemo, ali i dalje stojim iza teze da je najvažnije da mi budemo na visini zadatka'', rekao je trener Zvezde.

Šef stručnog štaba srpskog šampiona smatra da bi povratak navijača na tribine bio veliki vetar u leđa za evropsko proleće. Ali, rivali su teški i u takvim okolnostima.

''Kada bi otvorili „Marakanu“ za naše Delije, svaki meč bi nam bio lakši. Gent je vicešampion sjajne belgijske lige, Hofenhajm je završio šesti u oštroj konkurenciji bundesligaša, dok je i Slovan Liberec pokazao u kvalifikacionim rundama da imaju kvalitet. Nadigravaćemo se, mislim da sa svakim možemo da se takmičimo i radujemo se učešću u Lige Evrope'', podvukao je Stanković.

Grupna faza Lige Evrope počinje 22. oktobra, kada su na programu mečevi prvog kola, a završava se 10. decembra, za kada su planirane utakmice šeste runde.

Crveno-beli će svoj raspored dobiti u toku dana, a u njemu će se znati kog datuma igraju sa kojim rivalom, ali i u kom terminu će biti odigrani ti mečevi.

Prethodno se o utiscima sa žreba oglasio sportski direktor Mitar Mrkela, koji je još u prethodnoj izjavi rekao da nema posebnih želja kada je u pitanju izvlačenje kuglica.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC