• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić poručio - cilj evropsko proljeće: Želi sve pobjede na domaćem terenu!

Autor Dušan Ninković

Srpski šampion se neće zadovoljiti samim učešćem u grupnoj fazi Lige Evrope.

 Zvezda-Terzic-reakcija-na-zreb-izjava-Liga-Evrope-FK-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS

Nakon što su žrijeb za grupnu fazu Lige Evrope prokomentarisali Mitar Mrkela i Dejan Stanković, oglasio se i Zvezdan Terzić.

Generalni direktor srpskog šampiona već dobro poznaje rivale u grupi, a smatra da je ova grupa slična onoj iz 2017. godine, kada je počeo lijep evropski niz Zvezdinih rezultata.

Možda će vas zanimati

Kao i Dejan Stanković, Zvezda Terzić je dosta pažnje posvetio publici, odnosno igranju pred navijačima u UEFA takmičenjima.

''Crvena zvezda mora da bude na najvišem nivou i da pobjeđuje svakog, pogotovo u Beogradu na Marakani. Raduju nas informacije iz UEFA da će se najvjerovatnije mečevi igrati sa 30% kapaciteta stadiona, tako da bi u teoriji mogli da nastupamo pred oko 16, 17 hiljada naših navijača. Grupa je slična onoj iz 2017. godine kada smo odmjeravali snage sa Englezima, Nijemcima i Bjelorusima. Sada su to Nijemci, Belgijanci i Česi, sve to su ozbiljne fudbalske nacije, ali smo podigli ljestvicu zahtjeva i očekivanja i kao cilj postavili evropsko proljeće, kao i u sezoni 2017/18'', počeo je Terzić.

Detaljnije je generalni direktor Crvene zvezde analizirao protivnike šampiona Srbije u Ligi Evrope.

''Hofenhajm je kvalitetan što se vidjelo i protiv Bajerna. Pobijedili su šampiona Evrope 4:1 i pokazali da su ozbiljna ekipa. Gent je vicešampion Belgije i na veoma nesrećan način nije uspio da se plasira u Ligu šampiona, uz to dolazi iz zemlje koja je dugo bila broj 1 na UEFA rangking listi država. Česi su uvijek neugodni, ali cilj nam je da sve te ekipe pobijedimo na našem stadionu i prođemo dalje.''

Terzić je veoma zadovoljan dosadašnjim učinkom trenera Dejana Stankovića, koji je u prvom izlasku na međunarodnu scenu obezbijedio klubu grupnu fazu.

''Odigrali smo 13 utakmica ove sezone i imamo sve pobjede, osim što smo remizirali sa Omonijom. Stanković ima našu punu podršku, vjerujemo u njega i sigurni smo da ćemo biti sve bolji kako vrijeme bude odmicalo'', istakao je Terzić.

Srpski šampion će u toku dana dobiti kompletan raspored takmičenja u Ligi Evrope, a po njemu će saznati datume, termine i redoslijed po kom će odmjeriti snage sa Gentom, Hofenhajmom i Slovanom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC