• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Voše: Da izginemo protiv Zvezde!

Vojvodina donosi "svadbeni poklon" Dejanu Milovanoviću i Crvenoj zvezdi - tri komada u njenoj mreži. Tako bar, hrabro i gromoglasno najavljuje Ratko Butorović.

 Predsjednik Voše: Da izginemo protiv Zvezde! Izvor: MONDO

Mobilizacija u Vojvodini pred derbi sa Crvenom zvezdom u Vojvodini!

U subotu predveče saznaćemo koja će ekipa završiti jesenji dio sezone kao druga (prvo mjesto je već rezervisano za Partizan).

Crvena zvezda i Vojvodina odmjeriće snage u Ljutice Bogdana, a koliko je "lalama" važno da skinu još jedan beogradski skalp, nakon što su to na svom stadionu učinili Partizanu, govori i podatak da je predsjednik Vojvodine Ratko Butorović održao "moralno-patriotski" govor pred prelazak mosta preko Dunava kod Beške.

"Rekao sam im da ako u subotu ne izginu na 'Marakani', neće igrati u Vojvodini. Uz to sam ih savjetovao da Zvezdu ne gledaju kao na neprijatelja, već na sportskog rivala koji moraju da pobijede. Da se razumijemo, Zvezda je favorit, ali uz pošteno suđenje imamo pravo da se nadamo trijumfu", rekao je Butorović.

Ovom izjavom Butorović je demantovao svog potčinjenog u klubu generalnog sekretara Radisava Rabrenovića koji je na sva usta pričao o tome da Vojvodina neće na megdan Zvezdi iz revolta zbog odluke Zajednice supelige da dozvoli zamjenu domaćinstva Slobodi i Partizanu.

"Vidimo se u Beogradu. Daćemo im tri gola kao poklon za svadbu. Ne znam samo kako će da se vesele poslije poraza od nas", poručio je Butorović, prenosi "Alo".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC