• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAGODINA: Pa nisu Partizan i Zvezda jedini!

I takozvani "mali" klubovi dižu glas povodom sve češćih "raskoraka" u radu Zajednice superligaša. Predsjednik Jagodine ne želi da staje Zvezdi na muku.

 JAGODINA: Pa nisu Partizan i Zvezda jedini! Izvor: MONDO

Predsjednik Fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović izjavio je da u Zajednici klubova Superlige postoje antagonizmi koji srpski fudbal vode u propast.

"Već duži period postoje antagonizmi između takozvanih velikih i velike većine 'malih' klubova, a Zajednica se pretvorila u instrument realizacije interesa Zvezde i Partizana, kao da se fudbal u Srbiji igra samo zbog njih", rekao je Milanović, prenosi Tanjug.

Prema njegovim riječima, stiče se utisak da u Srbiji ne postoji niko drugi osim Partizana i Crvene zvezde.

"Ispada da drugi klubovi i druge sredine ne ulažu sredstva. Za jedan mali, dobro organizovan klub neophodno je pronaći 800.000 evra, a to je u provinciji, u malom gradu sa malom industrijom teže obezbijediti nego u Beogradu osam miliona evra", rekao je Milanović.

Predstavnici Jagodine i Spartaka nisu prisustvovali u srijedu vanrednoj sjednici Izvršnog odbora Zajednice, a na pitanje šta će preduzeti "mali" klubovi, Milanović je rekao da će se to vidjeti u januaru.

Predsjednik Jagodine nije želio da govori o dugovanjima koje Crvena zvezda ima na ime kupovine Danijela Mihajlovića i dosta ljutito je reagovao riječima "pustite Zvezdu na miru".

"Kao da nemate drugog posla! Gledam na to kao na svaki drugi poslovni ugovor kojim su regulisani odnosi između dva kluba. Riješićemo to u duhu dobrih poslovnih odnosa bez prisustva medija", rekao je Milanović.

"Ostavite priče o dugovima. U ovoj zemlji svi svima duguju, a sada su baš dugovi u fudbalu glavna tema. Ostavite Zvezdu na miru, pustite ljude u tom klubu da rade svoj posao", dodao je predsjednik Jagodine.

Milanović je na kraju istakao da svi klubovi imaju iste probleme kao Crvena zvezda.

"Ljudi u Zvezdi sigurno više brinu oko toga nego cijela javnost. Oni liježu i ustaju sa višegodišnjim nagomilanim problemima. Svi klubovi imaju slične probleme, samo što je Zvezda veća, pa su joj i problemi veći", rekao je Milanović.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC