• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve zvezde otišle iz kluba: Srbin ostao bez kompletnog tima, sezona neće biti laka!

Autor Dušan Ninković

Kako sad da ih vrati u Premijer ligu kad su ovako obavili prleazni rok?

 Sve zvezde otišle iz kluba: Srbin ostao bez kompletnog tima, sezona neće biti laka! Izvor: Guliver/Richard Heathcote/Getty Images

Trebalo je da Vladimir Ivić bude čovek koji će Votford vratiti u Premijer ligu, ekspresno, nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. ali, nakon ovakvog prelaznog roka...

''Stršljenovi'' su slabo kupovali, ali je zato odlazaka bilo daleko više nego što je trebalo. I to će značajno otežati posao srpskom treneru.

Možda će vas zanimati

Mogao je neki od narednih mečeva Votforda da bude prilika da Vladimir Ivić na teren pošalje iskusnu i kvalitetnu postavu poput:

Eureljo Gomeš - Dimitri Folkue, Adrijen Mariapa, Horhe Segura, Hoze Holebas - Ignjasio Puseto, Roberto Pereira, Abdulaj Dukure, Žerar Deulofeu - Luis Suarez, Kučo Ernandez.

Mogao je, ali su svi oni otišli tokom ovog leta. I zamislite sada kakav je to tim kad se u njemu nije našao Pervis Estupinan, levi bek koji je Viljareal prodat za skoro 17 miliona evra.

Vladimir Ivić će imati veoma težak posao da nadoknadi odlazak nekih od najvažnijih igrača iz prethodnih sezona. gomeš i Marijapa su postali slobodni u izboru nove sredine, Holebas je otišao u Olimpijakos, Pereira, Deulofeu i Puseto su poslati u bratski Udineze, Dukure se već dokazuje u Evertonu koji je lider Premijer lige...

A pojačanja? Pa, njih nije bilo u dovoljnoj meri.

Trojica novih igrača Votforda su stigla iz Udinezea, sa kojim se godinama posluje na ovakvim principima, a pored njih su pozajmljeni prekaljeni Glen Marej iz Brajtona i mladi Džejms Garner iz mladog tima Mančester junajteda.

Jedino pravo pojačanje je Džeremi Ngakija, koji je kao slobodan igrač došao iz Vest Hema, u kom je prethodne sezone zabeležio i nekoliko nastupa u Premijer ligi.

Očekivalo se da Votford ''poludi'' u finišu prelaznog roka i da bar deo zarađenih sredstava potroši na jačanje igračkog kadra, ali se to nije desilo. Kako sada stvari stoje, ekipa nije dovoljno spremna da se upusti u borbu za vrh. Moraće Ivić da improvizuje i da prebaci očekivanja već u debitantskoj sezoni u Engleskoj.

Nakon četiri odigrana kola Votford ima sedam bodova, a u poslednjem kolu su poraženi od Redinga koji vodi Veljko Paunović.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC