• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Bilo bi bolje da gostujemo

Jedine bodove na svom stadionu, Partizan je ove jeseni ispustio protiv Spartaka, uoči utakmice Lige šampiona sa Arsenalom.

 Stanojević: Bilo bi bolje da gostujemo Izvor: MONDO

Sticajem okolnosti, crno-bijeli pred drugu utakmicu sa Arsenalom ponovo igraju kod kuće.

Protivnik u okviru posljednjeg kola Jelen Superlige im je Sloboda Sevojno, koja u svojoj debitantskoj sezoni "gura" više nego dobro i uoči posljednjeg jesenjeg kola se nalazi na petom mjestu.

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević zato je rekao da njegovu ekipu u subotu očekuje najteži meč u Humskoj 1 od početka sezone.

"Već smo osvojili jesenju titulu, ali važno je da zadržimo bodovnu razliku. Sloboda je dobar protivnik, ima najbolju transformaciju u ligi, može da igra na više načina. U posljednji meč na našem terenu ove godine, ulazimo sa maksimalnom željom", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Ulaz na meč koji počinje u subotu u 13 časova je besplatan.

Stanojević je istakao da je priča oko zamjene domaćinstva sa Slobodom, a onda i promjene termina, malo poremetila ekipu.

"Željeli smo da gostujemo Slobodi, pošto znamo da oni bolje igraju na gostovanjima, a željeli smo i da igramo u večernjem terminu. Ali, sve radimo u interesu fudbala".

Trener srpskog šampiona pohvalio je kolegu iz Slobode Ljubišu Stamenkovića i igru njegovog tima.

"Cijenim kolegu, bili smo u istoj klasi za profi licencu. Izvanredan je motivator i taktičar, van terena je smiren i sa njim može mnogo da se priča o fudbalu".

"Sloboda ima dosta kvalitetnih pojedinaca, koji mogu da igraju na različite načine. Spremni smo se na sve varijante, u zavisnosti od njihovog sastava. Opreznom igrom moramo da spriječimo kontre Slobode i odličnu transformaciju iz odbrane", dodao je najmlađi trener u istoriji Partizana.

Stanojević je dodao da je želio da izbjegne Slobodu u polufinalu Kupa ("znaju da igraju rezultat, a sada se polufinale igra na dve utakmice"), ali da nema ništa protiv da se dve ekipe sastanu u finalu!

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC