• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Evandro stigao, Borha stiže

Brazilac Evandro Gebel biće predstavljen u nedjelju u 10 časova na stadionu Crvene zvezde. Ista prigoda čeka i Kolumbijca Kristijana Borhu.

 ZVEZDA: Evandro stigao, Borha stiže Izvor: MONDO

Evandro je potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-bijelima, a navijačima će se predstaviti dan poslije završetka jesenjeg dijela prvenstva, odnosno derbija između Crvene zvezde i Vojvodine.

On je prvo počajanje koje je sportski direktor Ivan Adžić doveo i prije nego što je zvanično počeo zimski prelazni rok.

Evandro (24) je igrač sredine terena, koji je cijelu karijeru proveo kao igrač Atletiko Paraenensea, ali je u međuvremenu bio pozajmljivan takođe zvučnim imenima brazilskog fudbala, potput Palmeirasa, Gojasa, Atletiko Mineira i Vitorije.


Možda već u trenutku kada Evandro bude govorio pred novinarima, sportski menadžment Crvene zvezde bude blizu realizacije transfera i Kristijana Borhe, Kolumbijca, koji od početka karijere igra za brazilske klubove.

Borha je pažnju javnosti na sebe skrenuo kada je ljetos potpisao jednogodišnji ugovor sa slavnim Flamengom, iako se u suštini radilo o pozajmici. Na polovini tog ugovora, poslije sedam utakmica za tim Dejana "Ramba" Petkovića, Borha bi mogao da se oproba u Evropi, tačnije Srbiji.

Da ga željno očekuju, navijači Crvene zvezde pokazali su "hakovanjem" njegovog profila na Wikipediji, gdje se već može pročitati kako je navodni "Ubica grobara" postao igrač crveno-bijelih.

Borha, snažni centarfor, trebalo bi u narednih sedam dana da doputuje u Beograd.

Pojedini sportski listovi u Srbiji u subotu su osvanuli sa sa nagovještajima da bi Crvena zvezda mogla da dovede bivšeg igrača Partizana, a sada Smedereva, Nenada Marinkovića. U Ljutice Bogdana preneseno nam je da se radi o "neozbiljnim konstrukcijama".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC