• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rambo Petković: Zvezdi sam poslao "Maestra"

"Srećan sam što takav igrač dolazi u moju Crvenu zvezdu i to na moju preporuku", poručio je Petković iz Brazila, nakon što je preporučio Evandra Goebela.

 Rambo Petković: Zvezdi sam poslao "Maestra" Izvor: MONDO

Ko je Evandro Goebel, navijači Crvene zvezde uvjeriće se tek narednog marta kada bude nastavljen šampionat i Kup Srbije.

Do tada, u prilog očekivanjima da je sportski menadžment crveno-bijelih odradio dobar posao skautirajući fudbalere iz Južne Amerike, mogu da posluže riječi nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, žive legende brazilskog fudbala i igrač Flamenga, Dejana "Ramba" Petkovića.

Zvezdin skaut-volonter iz Brazila, zemlje čiji fudbal u dušu poznaje, pokušao je navijačima Crvene zvezde da predstavi Evandra Goebela (24), napadača sredine terena koji će u nedjelju u 10 časova biti predstavljen u Ljutice Bogdana.

Evandro (179 cm, 65 kg) će prvog dana prelaznog roka potpisati troipogodišnji ugovor sa "Eštreljom Vermeljom" (Crvena zvezda na portugalskom jeziku), prvim timom za koji će nastupati van Brazila.

"Srećan sam što takav igrač dolazi u moju Crvenu zvezdu i to na moju preporuku", poručio je Petković iz Brazila.

"Radi se o momku koji je prije nekoliko godina bio najveća nada brazilskog fudbala, talenat koji je čak dobio nadimak 'Maestro'. Vjerujem da će u dresu Crvene zvezde pokazati pun potencijal i da će ostvariti zavidnu evropsku karijeru, što je uostalom i san svakog Brazilca koji igra fudbal", dodao je Petković (38), koji od 1997. godine, sa kraćim pauzama, igra u Brazilu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC