• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Superiorno!

Trener Partizana prezadovoljan igrom svog tima protiv Slobode i uopšte rezultatima minule jeseni.

 Stanojević: Superiorno! Izvor: MONDO

Novom "petardom" fudbaleri Partizana odlaze na zimsku pauzu kao prvi tim u domaćem prvenstvu, pozicija koju su po svemu prikazanom zaslužili.

Partizan je zabilježio najviše pobjeda, dao ubjedljivo najviše golova, ima čak trojicu igrača u vrhu strijelaca Superlige, pobijedio najvećeg rivala... Zato i ne čudi što je trener Partizana Aleksandar Stanojević poslije nove ubjedljive pobjede nad Slobodom (5:2) izjavio da je prezadovoljan.

"Superiorni smo u domaćoj ligi, igrali smo atratkivno, pobijedili smo najvećeg protivnika, nastavili smo da budemo efikasni i ostaje mi samo žal što nismo osvojili bar neki bod u Ligi šampiona. Završili smo jesenji dio prvenstva na najbolji mogući način i zaista sam prezadovoljan što smo nastavili niz da dajemo više od tri gola po utakmici".

Plasman u Ligu šampiona uspjeh je za crno-bijele, ali sa druge strane i neka vrsta neuspjeha, jer se očekivao bar neki bod. Partizanu je ostala još jedna utakmica u Evropi protiv, bez dileme, najtežeg rivala - Arsenala u Londonu.

Šta može Partizan na "Emiratima", odnosno da li može da izbjegne ubjedljiv poraz i napravi podvig?

"Pokušaćemo da razuvjerimo ono što svi očekuju, pokušaćemo da sačuvamo ponos."

Za neke fudbalere Partizana to će možda biti posljednji meč u crno-bijelom dresu. Najavljuje se odlazak Klea, Radosava Petrovića, Marka Jovanovića...

Kleo je postigao dva gola, a kada je izlazio sa terena Grobari su ga ispratili ovacijama... On im se zahvalio tako što je ostao u majici sa simbolom južne tribine (grobar sa lopatom). Trener Partizana za naturalizovanog Srbina rekao je tri riječi: "Svaka mu čast!"

"Bilo je pod znakom pitanja da li će uopšte da igra, ali on je insistirao, htio je da igra i odigrao je dobro".

Trener Slobode Ljubiša Stamenković Piskavac čestitao je Partizanu na jesenjoj tituli i ocijenio da je Partizan u ovom trenutku broj jedan ekipa u zemlji.

"Mi smo ušli u utkamicu kao da smo Partizan, a crno-bijeli su odigrali sa puno motiva i meč je riješen već poslije 15 minuta. Vidjeli smo gdje smo u ovom trenutku u odnosu na najbolje ekipe u zemlji, gdje su nam potrebna pojačanja i da se pripremimo dobro u zimskom periodu, da ostvarimo naše ciljeve, a to su da igramo dobar fudbal i napadnemo Kup", zaključio je Stamenković.

(P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC