• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Vojvodina odigrali za Partizan

Zvezda imala 2:0, Vojvodina izjednačila! Strijelci za Zvezdu Kaluđerović i Reljić, za Vošu Jao Antvi i Oumaru.

 Zvezda i Vojvodina odigrali za Partizan Izvor: MONDO

Crvena zvezda i Vojvodina su odigrali za Partizan!

Imala je Crvena zvezda vođstvo od 2:0, ali je Vojvodina potom pokazala karakter, izjednačila i imala kolosalnu šansu čak i za trijumf u Ljutice Bogdana!

Crvena zvezda - Vojvodina 2:2 (0:0). Strijelci: Andrija Kaluđerović u 51. i Stevan Reljić u 62. minutu za Zvezdu, Jao Antvi u 72. i Abubakar Oumaru za Vojvodinu u 79. minutu.

Prvo poluvrijeme nije bilo preterano sadržajno.

Zvezda je imala dvije dobre šanse, najpre preko Andrije Kaluđerovića u 20. minutu kada je izašao sam pred Željka Brkića, ali je srpski reprezentativni golman dobro reagovao, a potom u posljednjim trenucima prvog dijela kada je mladoženja Dejan Milovanović iz kaznenog prostora šutirao iz prve, ali je Brkić odlično intervenisao.

Vojvodina je imala dva pokušaja. Bivši napadač Zvezde Abubakar Oumaru napravio je u 36. minutu solo akciju, ali je Saša Stamenković odbranio, a šest minuta kasnije još jedan bivši fudbaler Zvezde Nikola Lazetić je šutirao, ali lopta je bila lak plijen za golmana beogradskih crveno-bijelih.

Drugo poluvrijeme mnogo, mnogo uzbudljivije.

Čim je počelo drugo poluvrijeme Zvezda je povela. Dva igrača Vojvodine su pogrešila i Zvezda je to kaznila. Danijel Mojsov je u namjeri da ispuca loptu iz svog polja, pogodio Koromana, lopta je došla do Aleksandra Jevtića koji nesebično dodaje do usamljenog Kaluđerovića koji vrši hladnokrvu egzekuciju.



Igrao se 51. minut.

Nije se dugo čekalo na drugi gol domaćih, samo 11 minuta. Odbrana Vojvodine je intervenisala početnički. Bio je to prekid iskosa sa desne strane u 62. minutu, čak sedmorica igrača gostiju su "markirali" ni oni ne znaju koga, Stevan Reljić je bio sam i postigao svoj prvi gol u prvenstvu.

U 72. minutu Vojvodina je smanjila. Oumaru se izborio sa Nikolom Mikićem, bio je sam pred Stamenkovićem, koji je uspio da odbije loptu, ali samo do Jao Antvija koji je ubacuje u mrežu. Nada za Vojvodinu...

Samo sedam minuta kasnije - 2:2! Najprijie je Oumaru glavom udario i pogodio stativu, da bi je odbrana Zvezde izbila u korner. Međutim, ako je koji sejkund pre toga pogodio stativu, Oumaru je sada bio precizan i zakucao je glavom loptu u mrežu!

Kolosalnu šansu potom je propustio Jao Antvi za potpuni preokret. Mogao je da pita Stamenkovića u koju stranu da mu šutira, bio je sam na tri mjetra od gola, ali se spetljao i prilika je otišla u nepovrat.

Na kraju 2:2, remi po mjeri Partizana, koji je na zimsku pauzu otišao sa pet bodova prednosti nad Zvezdom i Vojvodinom.

"Igrali smo odlično, ali ne znam šta se desilo. Primili smo dva kiks gola, žao mi je što nismo pobijedili, žao mi je navijača i igrača, koji su pružili maksimum. Igrali smo dobro, ali nismo pobijedili. Nametnuli smo ritam, kontrolisali smo igru, kontrolisali smo rezultat, ali pad koncetracije i posljedica velikog pritiska kojem smo bili izloženi cijele sezoneučinio svoje...Žao mi je, ali fudbal će se igrati i dalje", rekao je trener Zvezde Akleksandar Kristić odmah poslije meča.

Trener Vojvodine Zorsan Milinković rekao je da je njegov tim osvojio veliki bod.

"Utakmica je bila sadržajna i publika je imala šta da vidi. Uspjeli smo da se vratimo poslije 0:2, a to može samo dobra i kvalitetna ekipa, kao što je Vojvodina. Kako to obično biva, malo je nedostajalo da napravimo i potpuni preokret. Međutim, ne možemo da budemo nezadovoljni. Ovo je za nas veliki bod", rekao je strateg Novosađana i konstatovao da je za Vojvodinu ovo bila dobra jesen.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC