• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rambo: Zvezda je dobila pojačanje!

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde kaže da su crveno-bijeli angažovali igrača koji može da napravi razliku na terenu.

 Rambo: Zvezda je dobila pojačanje! Izvor: MONDO

Dejan Rambo Petković jedan je od najzaslužnijih za dolazak Evandra Goebela u Crvenu zvezdu. Bivši fudbaler crveno-bijelih, koji već godinama sa uspjehom igra u Brazilu, nedavno je ugostio sportskog direktora beogradskog kluba Ivana Adžića i tom prilikom ga upoznao sa igračima koji bi mogli da pojačaju Zvzedu u zimskom prelzanom roku.

Jedan od njih u nedjelju je stigao na "Marakanu"... Nije tajna da je upravo Rambo uradio "skauting" i da je na njegovu preporuku Evandro potpisao trogodišnji ugovor.

"U Crvenu zvezdu je stigao igrač sa nadimkom 'Maestro'. Fudbaler koji je prije nekoliko godina u Brazilu važio za jednog od najtalentovanijih. Igra na poziciji centralnog veznog i ume da daje golove odnosno da ih 'pakuje'. Zadovoljan sam što je takav fudbaler pojačao Zvezdu i nadam se da će opravdati povjerenje koje ima i kod uprave kluba i kod mene", kaže za zvanični sajt Crvene zvezde Dejan Petković i nastavlja o fudbalskim vrlinima Evandra.

"Igrač je koji ima izrazito ofanzivna svojstva. Voli da se ubacuje iz drugog plana ali asistencija mu je glavno oružje. Prosto spaja sa golom. Zvezdini napadači bi mogli da se nadaju golova", ističe Petković i objašnjava zbog čega Evandra zovu "Maestro".

"Mislim da je nadimak dobio od saigrača u nekom od klubova, a javnost ga je usvojila. Spada u deset mladih igrača za koje se zna u čitavom brazilskom fudbalu. Maestro je pojačanje za Crvenu zvezdu."

Zvezda bi narednih dana mogla da dovede još neke igrače iz Brazila, ali Petković ne želi mnogo da priča o tome.

"O tome će govoriti Lukić i Adžić. Moje je da pomognem. Preporučim, poguram, obećam… Zvezda je moja druga kuća i pratim sva dešavanja u njoj. Nadam se da će ova sezona biti uspješna jer onakvu armiju navijača nema niko na svijetu. Vjerujem u Zvezdu", zaključio je Dejan Rambo Petković

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC