• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanu u derbiju doneo titulu, sada je opet tu: Kad dođe 18. maj, kad krenu da stižu poruke...

Autor Tamara Ranković

Povratnik u crno- bele redove jednom je "Grobarima" doneo titulu. Da li će ih opet obradovati?

 Partizanu u derbiju doneo titulu, sada je opet tu: Kad dođe 18. maj, kad krenu da stižu poruke... Izvor: MN PRESS

Partizan je na kraju prelaznog roka doveo u klub dobro poznato lice.

Miloš Jojić, stigao je Humsku pred najznačajniju utakmicu za crno-bele, a to je naravno derbi. Večitom rivalu Jojić je dobro poznato ime. U 144. derbiju bio je heroj i srušio "večitog" rivala, a vezista takođe pamti taj meč.

Možda će vas zanimati

"Možda tada nisam ni bio svestan toliko tog gola iako je odlučio za titulu, koliko svih ovih godina kada mi 18. maja navijači šalju poruke. Kada ste u Partizanu jedna utakmica ne čini čuda, već kontinuitet. Važna je naravno pobeda u derbiju, ali da biste bili kvalitetan igrač to morate da pokažete i u svakoj drugoj utakmici, rekao je Jojić u razgovoru za Espreso.rs, ali istakao da igrači posebnu ambiciju dobiju pred derbi.

"Svaki igrač Partizana ima inspiraciju za Večiti derbi. Tu nije potrebna dodatna motivacija niti da vam bilo ko kaže, ovo je sada važna utakmica. Nas tome uče od malena, za to se živi u bilo kojoj od selekcija Partizana. Istina je da se možda oseća drugačija energija na treningu te nedelje, ali to je nešto prirodno. Pobeda u derbiju je uvek inspiracija bez obzira da li ste bodovno u plusu ili minusu. Mi želimo pobedu kao i uvek", iskren je bio nekadašnji igrač Bašakšehira.

Izvor: MN PRESS

Sada iskusni vezista nije pesimističan povodom trenutne situacije u klubu, iako im je pobeda protiv Crvene zvezde neophodna da bi smanjili zaostatak za večitim rivalom.

"Ovo će biti dobra priča. Potrebno je vreme da se skockaju još neke stvari, uigraju igrači, da šef sprovede svoju zamisao do kraja... Tek smo počeli, znam da je velika razlika, ali u fudbalu je sve dostižno i moguće. Ovde se radi svaki dan jako, kako bi se napravio tim koji će vratiti titulu tamo gde je mesto. Svi imamo veliku želju i jako radimo da sa takvim stvarima ne može uspeh da izostane. Nas zanima i ono posle derbija, svaka nova utakmica, svaki bod... Da vratimo Partizan tamo gde pripada", dodao je fudbaler.

Utakmica će se zbog epidemiološke situacije igrati pred praznim tribinama što se ne dopada nijednom timu.

"Veliki hendikep za nas je što imamo domaćinstvo, a igra se bez navijača. Kad zagrmi u Humskoj ne postoji ništa šta može da zaustavi tu energiju. Ali neka nam preko malih ekrana prenesu sve i nose nas tako do pobede! Igramo za svakog Grobara", zaključio je Miloš Jojić.

Večiti derbi igra se u nedelju od 17h. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC