• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobio batine zato što je Srbin!

Za vikend dva napada na sportiste u Hrvatskoj, jedan na nacionalnoj osnovi.

 Dobio batine zato što je Srbin! Izvor: MONDO

Perspektivni fudbaler Karlovca Miloš Musulin pretučen je u noći između subote i nedelje samo zato što je Srbin, prenosi hrvatski "Jutarnji list".

Incident se dogodio oko tri sata poslije ponoći ispred karlovačkog kafića u kojem je Musulinov prijatelj proslavljao rođendan. Na 17-godišnjeg fudbalera nasrnula su petorica tinejdžera i nanijeli mu lakše tjelesne povrede.

"Moj prijatelj je u kafiću slavio rođendan. Čim sam ušao dvojica su mi rekla da nisam dobrodošao zbog moje nacionalne pripadnosti. Rekli su mi: 'Ti si Srbin, bilo bi ti bolje da odeš'", opisuje Musulin šta se dešavalo i nastavlja:

"I mislio sam da odem, ali me je prijatelj spriječio obećavši da se neće ništa dogoditi. Međutim, nekoliko sati kasnije, kada sam krenuo kući, njih petorica su izašli za mnom. Oborili su me na pod i počeli udarati nogama i rukama po glavi, stomaku... Razbili su mi nos i natečena mi je usna", rekao je talentovani fudbaler, koji je na kraju završio u bolnici, gdje je pregledima utvrđeno da su povrede lakše prirode.

On je naglasio da bi vjerovatno dobio veće batine da njegov prijatelj nije uspio da smiri napadače. U trenutku dok su napadači odlazili naišla je policija, koju je neko u međuvremenu pozvao. Slučaj se istržuje, a za napadačima se još uvijek traga.

Miloš je izjavio da od ranije iz viđenja poznaje momke koji su ga napali, ali da sa njima nije imao nikakav kontakt. Musulin je rodom iz Vojnića, a zbog školovanja i fudbala živi u Učeničkom domu u Karlovcu.

Zanimljivo da je isto veče u Zagrebu pretučen hokejaš Medveščaka Zvonimir Lovrenčić.

(MONDO - foto: NK Karlovac)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC