• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zajednica: Nismo krivi za napad!

Čelnici Zajednice Superligaša Srbije istakli da ne snose nikakvu odgovornost za napad huligana na prostorije Crvene zvezde.

 Zajednica: Nismo krivi za napad! Izvor: MONDO

Generalni sekretara Miodrag Janković i komesar za takmičenje Branislav Delić kategorički su odbacili bilo kakvu odgovornost, s obzirom da se incident nije desio na tribinama, kao i mogućnost da zbog tog događaja podnesu ostavke.

"Policija treba da utvrdi kako je došlo do napada na prostorije Crvene zvezde i ne vidim zbog čega bi Zajednica imala bilo šta s tim. Nadamo se da ćemo nakon istražnih radnji saznati ko je među napadačima i ko stoji iza njih", rekao je Janković.

On je podsjetio da je odluka o zamjeni domaćinstvu utakmice Sloboda - Partizan donijeta na inicijativu oba kluba i dodao da je ona bila u skladu sa propozicijama takmičenja.

"Zajednica je uz pomoć pratećih službi i Policijske uprave Beograda učinila sve da razdvoji duele Partizana i Crvene zvezde i ostavljena je dovoljna pauza između te dvije utakmice. Mi ne možemo da snosimo odgovornost za ono što se dešava na ulici. Zajednica je odgovorna, kao i klubovi, samo za ono što se dešava na stadionu", dodao je Janković.

Prema njegovom mišljenju, u ovoj situaciji ne mogu da budu odgovorni ni Partizan, ni Crvena zvezda, jer incident nisu napravili navijači, već huligani i takve stvari mogu da se dese svakog dana.

Delić je rekao da je susret između Crvene zvezde i Vojvodine, koji je počeo tri sata po završetku duela Partizan- Sloboda, bila proglašena za utakmicu visokog rizika i da je domaćin besprijekorno organizovao taj meč.

Prema riječima dvojice čelnika Zajednice, Izvršni odbor će za dvadesetak dana analizirati jesenju sezonu i zauzeti svoj stav o svemu što se u tom periodu dešavalo u srpskom fudbalu.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC