• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Još London, pa odmor...

Crno-bijeli ocijenili da je polusezona bila uspješna i da se u srijedu u Engleskoj bore za čast kluba.

 PARTIZAN: Još London, pa odmor... Izvor: MONDO

Zbog plasmana u Ligu šampiona fudbaleri Partizana posljednji će na zimsku pauzu. Naravno, u Humskoj ne žale zbog toga, a uspješnu polusezonu završiće utakmicom protiv Arsenala u Londonu.

Nema straha kod crno-bijelih pred gostovanje na "Emiratima", iako su "tobdžije" apsolutni favoriti. Kapiten Mladen Krstajić kaže da će oproštajni meč od Evrope za ovu sezonu biti idealna prilika za mlade igrače na pokažu svoj talenat. Bez obzira što meč sa Arsenalom za Partizan nema takmičarski značaj, iskusni štoper kaže da su svi u klubu svjesni da je to utakmica za dokazivanje u kojoj nema mjesta za one koji nisu spremni da daju sve od sebe.

"Ostaje još samo utakmica sa Arsenalom, a pričati o njemu je suvišno. Daćemo sve od sebe i pokušati da pariramo koliko je to moguće. Nažalost, nismo uspjeli da osvojimo bod u Evropi, ali imamo šansu u srijedu protiv najvećeg favorita. Moramo da se opustimo, jer nemamo šta da izgubimo", smatra Krstajić i ističe da, kada se sve sabere i oduzme, polusezona za crno-bijele bila uspješna.

"Bilo je uspona i padova, ali smo na kraju, kada sve sabereš, na pravi način završili sezonu. Dosta su nas kritikovali za igre u Evropi, sa razlogom. Mislili su da ćemo da posustanemo u domaćim takmičenjima, ali najvažnije je da smo sve demantovali dobrim partijama. Posljednje utakmice odigrali smo lepršavo, na gol više... Mislim da smo zasluženo prvi i da mirno dočekujemo proljeće."

Partizan ima pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

"To je dovoljna razlika za miran san. Ali, moramo da budemo obazrivi i da se što bolje spremimo za neizvjesno proljeće. Utakmica između Zvezde i Vojvodine pokazala je da ništa nije sigurno. Drago mi je što je tako. Novosađani su poslije dosta vremena pokazali da mogu da budu konkurenti Partizanu i Zvezdi u borbi za titulu", zaključio je kapiten "parnog valjka".

Prvi dio sezone promijenio je karijeru Stefana Savića. Mladi štoper stigao je na početku sezone iz BSK u Humsku i već na prvoj utakmici u Ligi šampiona protiv Šahtjora u Donjecku pokazao svoj raskošni potencijal.

"Veoma uspješna polusezona. Ušli smo u Ligu šampiona, osvojili jesenju titulu, bježimo Zvezdi pet bodova i nema razloga da budemo nezadovoljni", kaže mladi Crnogorac, koji je mišljenja da crno-bijeli protiv Arsenala igraju za čast kluba.

"U Londonu igramo za čast i moramo sve da učinimo da na 'Emiratima' ne doživimo katastrofu", zaključio je on.

Utakmica Grupe H između Arsenala i Partizana igra se u srijedu od 20.45. Engleskom timu bodovi su neophodni za prolazak dalje, dok je srpski šampion izgbio sve šanse za proljeće u Evropi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC