• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko "galantan" zbog Reala?

Napadač Volfsburga Edin Džeko spreman je da se odrekne četiri miliona evra samo da pređe u Real Madrid.

 Džeko "galantan" zbog Reala? Izvor: MONDO

Reprezentativcu Bosne i Hercegovine je prekipjelo! Nakon što je promašio penal protiv Verdera (0:0) zamijenjen je u finišu utakmice zbog čega je odbio da se rukuje sa trenerom Stivom Meklarenom.

"Vukovi" su povisili njegovu cijenu na 40 miliona evra kako bi odbili sve zainteresovane klubove, prvenstveno Milan i Bajern, a odnedavno i Real Madrid, koji je konkretno ponudio 25 miliona evra, što je glatko odbijeno.

Ipak, madridski "AS" navodi da je Džeko spreman da se odrekne četiri miliona evra, koliko bi njemu pripalo od eventualnog transfera, čime bi spustio cijenu na 36 miliona.

Bosanac bi, kako tvrde španski mediji, trebao da nadoknadi izostanak povrijeđenog Gonzala Iguaina, odnosno indisponiranog Karima Benzeme.

Međutim, izjave sportskog direktora Volfsburga Ditera Henesa, koji odbacuje mogućnost Džekinog odlaska u januaru, navode na zaključak da ga "vukovi" neće pustiti barem do ljeta.

Ako Nijemci ostani "tvrdi" ove zime, madridski list piše da "kraljevski klub" će se u ljetnjem prelaznom roku okrenuti ka drugom napadaču. Pominju su Hugo Almeida, Emanuel Adebajor, Nelson Valdez i Fernando Ljorente.

Takođe, Džeko bi u Realu morao da pristane na neto platu od tri miliona evra godišnje, jer u suprotnom, bi isplativija varijanta bio Ljorente, čija je prednost i činjenica da govori španski jezik.

Džeko je ove sezone postigao devet golova i prvi je strijelac tima koji zauzima skromno 13. mjesto na tabeli Bundeslige.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC