• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević bio u Ekvadoru

Partizanov šef struke otišao na daleki put kako bi se lično uvjerio u kvalitete napadača Emeleka Haimea Havijera Ajovija.

 Stanojević bio u Ekvadoru Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana u utorak prije podne lete iz Beograda za London, na utakmicu posljednjeg kola grupne faze Lige šampiona sa Arsenalom.

Trener Aleksandar Stanojević doputovaće u prestonicu Velike Britanije malo prije njih, sa potpuno suprotnog kraja svijeta - iz Južne Amerike.

Mada niko u klubu isprva nije želio to da potvrdi, moglo se naslutiti da je Stanojevićev "nestanak" dan poslije meča sa Slobodom Sevojno vezan upravo za skauting potencijalnih pojačanja.

Predmet njegovog interesovanja bio je dvadesetdvogodišnji napadač Haime Havijer Ajovi, kojeg je gledao u derbiju ekvadorskog prvenstva LDU Kito - Emelek, prenosi beogradska sportska štampa.

Koordinator za sportska pitanja u upravi crno-bijelih, Albert Nađ, potvrdio je "Sportskom žurnalu" da je Stanojević bio u "službenoj posjeti", ali nije želio da pominje imena dok transfer ne postane izvjestan.

"Vjerovatno će biti još sličnih izleta, mada je u većini liga kraj sezone, tako da smo uglavnom vidjeli šta smo htjeli. Uskoro ćemo krenuti u realizaciju", rekao je Nađ.

Ajovi se ove sezone nadavao golova za Emelek, a u septembru je debitovao za "A" reprezentaciju Ekvadora i odmah se upisao u strijelce. Stručnjaci prognoziraju da će u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine biti standardan u prvih 11 svoje zemlje.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC