• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Biće teško protiv Partizana

Arsenal dočekuje crno-bijele sa prinudnim rješenjima u odbrani, ali kompletan na sredini terena i u napadu, sa izuzetkom Seska Fabregasa.

 Venger: Biće teško protiv Partizana Izvor: MONDO

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da je utakmica sa Partizanom (srijeda, 20.45) od velikog značaja za njegovu ekipu, kojoj pobjeda garantuje plasman u osminu finala Lige šampiona.

"Bićemo pod pritiskom da pobijedimo, ali sam ubijeđen da ćemo uspjeti u tome. Srpski tim se dobro držao u našem prvom susretu. Sve poraze doživjeli su primajući golove u završnici. Nikome nije bilo lako protiv Partizana", rekao je Venger za zvanični sajt svog kluba.

Na tabeli grupe H vodi Šahtjor sa 12 bodova, prate ga Arsenal i Braga sa po devet. Ako ta dva tima i poslije šestog kola budu imala isti broj bodova, dalje će Englezi zbog bolje gol-razlike u međusobnim susretima (6:0, 0:2).

"Nisam se bavio kalkulacijama, ali Šahtjor, prema svemu viđenom, sigurno može da kod kuće osvoji makar bod i tako zadrži prvo mjesto", dodao je Venger, čiji tim ulazi u posljednji meč sa tri pobjede i dva poraza.

Za gostovanje Partizana neće moći da računa na golmana Almuniju, štopere Vermelena i Kosijelnog, kao ni Seska Fabregasa. Prinudni tandem na centralnim defanzivnim pozicijama činiće Francuz Sebastijan Skilaći i Švajcarac Johan Đuru.

Vjerovatni sastav: Fabijanski, Sanja, Skilaći, Đuru, Kliši, Denilson, Vilšir, Nasri, Aršavin, Van Persi, Šamak.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC