• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tevez: Fali mi porodica, ali srećan sam u Sitiju

Kapitenu Mančester sitija Karlosu Tevezu nedostaje porodica, ali ne namjerava da ode iz engleskog kluba jer je srećan u Sitiju.

 Tevez: Fali mi porodica, ali srećan sam u Sitiju Izvor: MONDO

Tevez je nedavno otputovao u Argentinu da posjeti porodicu, a lokalni mediji su prenijeli njegovu izjavu da razmišlja o povlačenju. Fudbaler Sitija rekao je da su mediji tačno prenijeli njegove riječi, ali da ne planira da uskoro završi karijeru.

"Srećan sam ovdje (u Sitiju). Zaista jesam. Nedostaje mi porodica, kao što nedostaje svakom čovjeku koji je odvojen od svoje djece. Ali, ne namjeravam još da se povučem", rekao je Tevez britanskim medijima.

"Kada se posvetite nečemu, kao što sam se ja posvetio Sitiju, morate nešto da žrtvujete. Kada završim posao imaću mnogo vremena za moju djecu", dodao je on.

Tevez i trener Mančester sitija Roberto Manćini se ne slažu najbolje. Posljednji u nizu incidenata dogodio se u subotu, na utakmici protiv Boltona, kada je Manćini pred kraj meča zamijenio 26-godišnjeg Argentinca. To je naljutilo Teveza koji je bijesno vikao na italijanskog stručnjaka.

Tevez je postigao jedini gol na utakmici, u četvrtom minutu.

"To se dešava u svakom klubu. Postoje dobre i loše vibracije, a najvažnije je da mi igrači 'guramo' zajedno i da dajemo sve od sebe za klub", rekao je on.

"Sve što se na terenu i u svlačionici dogodi (između Teveza i trenera) tamo i ostaje, a ja ću nastaviti da se borim za klub", dodao je Tevez.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC