• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Derbi Srbije i Engleske!

Svjesni da će veoma teško doći do prvog boda u Ligi šampiona 2010/11, fudbaleri Partizana otputovali su na megdan velikom Arsenalu.

 Krstajić: Derbi Srbije i Engleske! Izvor: MONDO

Osnovni cilj crno-bijelih u meču posljednjeg kola H grupe je stvaranje ljepše slike o timu, koji je u dosadašnjih pet utakmica dao samo jedan gol i uz Bursu i Žilinu čini trio ekipa sa nulom u rubrici osvojenih bodova.

To je potpuno suprotna slika u odnosu na tabelu srpskog prvenstva, gdje je Partizan završio jesen sa pet bodova više od Crvene zvezde, uz čak 41 loptu u mrežama rivala.

"Sa tri do pet pogodaka po utakmici, zaslužili smo da zimujemo na prvom mjestu. Sada moramo da se koncentrišemo na Arsenal i probamo da popravimo utisak u Evropi", rekao je prije polaska u London Almami Moreira.

"Ne želimo da završimo takmičenje bez bodova i zato idemo na Emirejts po pobjedu. Sigurno nećemo putovati tamo da bi se predali", samouvjeren je vezni fudbaler crno-bijelih.

Kapiten Mladen Krstajić pozvao je sve igrače da daju sve od sebe, iako utakmica nema izražen takmičarski značaj.

"Moramo da pružimo maksimum, pogotovo mladi igrači. Moraju da se dokažu. Suvišno je pričati o Arsenalu. Mi ćemo dati 100 odsto da im pariramo koliko je to moguće".

Krstajić smatra da Partizan nije bez šansi protiv velikog favorita.

"Nažalost, nismo do sada osvojili nijedan bod, ali u srijedu imamo još jednu šansu. Moramo da se opustimo, jer nemamo šta da izgubimo, igraćemo protiv vrhunskih igrača. Uvjeren sam da možemo da ostavimo dobar utisak", rekao je veteran i uz osmijeh zaključio:

"To će biti derbi Engleske i Srbije. Mi smo prvi u našoj ligi, a oni u Premijer ligi!"

Mladi štoper Stefan Savić, koji je kao član BSK-a bio na probi u Arsenalu, rekao je da niko ne može da prijeti "tobdžijama", ali da crno-bijeli ipak žele da izvuku povoljan rezultat.

"Trenirao sam na tom stadionu, ali to nema veze sa utakmicom. Naša želja je da se u posljednjem meču ove godine predstavimo u najboljem svjetlu. Sa reprezentacijom Crne Gore sam igrao na Vembliju protiv Engleske i izvukao povoljan rezultat. Nadam se da će tako da bude i u srijedu".

Savić je istakao da odbranu Partizana očekuje najteži posao u duelima sa Nasrijem, Aršavinom, Šamakom i ostalima.

"Najvažnije je da ne primimo gol u uvodnim minutima, jer Arsenal tada može biti veoma opasan".

Drugi meč H grupe odigraće Šahtjor i Braga. Ukrajinski tim vodi na tabeli sa 12 bodova, dok su Arsenal i Braga sakupili po devet.

(Beta/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC