• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Hvala, Kristiću

U saopštenju crveno-bijelih navodi se da je zajednički konstatovano da dalja saradnja ipak nije moguća. "Kristić je postigao dobre rezultate", smatra uprava.

 ZVEZDA: Hvala, Kristiću Izvor: MONDO

Sportski menadžment Crvene zvezde u utorak se sastao sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Aleksandrom Kristićem i na zvaničnom sajtu se oglasio sa zaključcima, kako je MONDO i objavio u inicijalnoj vijesti.

U saopštenju se navodi da je prilikom Kristićevog dolaska na funkciju, poslije ostavke Ratka Dostanića, dogovoreno da po završetku jesenje polusezone bude obavljena analiza učinjenog.

Tako je i bilo, brzo je postignut dogovor da se na dosadašnji vid saradnje stavi tačka.

"Crvena zvezda se zahvaljuje Aleksandru Kristiću na svemu što je postigao tokom jesenjeg dijela sezone kao trener prvog tima. Ekipu je preuzeo u veoma teškom trenutku, poslije eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Trebalo je mnogo upornosti i truda da se igračima vrati samopouzdanje".

Sa Marakane podsjećaju da je "velikim klubovima plasman u Evropu tokom ljeta odredi jesenji dio sezone".

"Zato je ova jesen bila veoma teška za klub, kako zbog pritiska javnosti, tako i zbog pritisaka druge vrste kojima je Zvezda bila izložena. U takvoj situaciji, Kristić je radio najbolje što je mogao i postigao je dobre rezultate".

Iako klub o Kristiću ima samo riječi hvale, na sastanku je zaključeno da je za obe strane najbolje da ne nastavi sa obavljanjem posla prvog trenera. Taj prijedlog će se ubrzo naći na "dnevnom redu" Upravnog odbora.

Kristić, koji je do ove jeseni bio asistent mnogim trenerima Zvezde, ostaće da radi u Ljutice Bogdana 1a.

"Kristić voli svoj klub i spreman je da uvijek bude u funkciji Crvene zvezde. Vjerujemo u njegovu budućnost i trudićemo se da mu pomognemo da napravi uspješnu trenersku karijeru", zaključak je saopštenja od utorka popodne.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC