• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Širer neće ponovo među "svrake"

Bivši kapiten Njukasla Alan Širer demantovao je nagađanja da bi mogao da se vrati na klupu "svraka" nakon što je Krisu Hatonu uručen otkaz.

 Širer neće ponovo među "svrake" Izvor: MONDO

Najbolji strijelac u istoriji Njukasla je u aprilu 2009. godine na osam utakmica u Premijer ligi predvodio ekipu, ali nije uspio da spriječi da crno-bijeli ispadnu iz lige.

Njukasl se poslije jedne godine u Čempionšipu, ove sezone vratio u Premijer ligu.

Širer (40) je rekao da nije zainteresovan za trenerski posao u Njukaslu, nakon što je uprava kluba u ponedjeljak otpustila Krisa Hatona, poslije 16 utakmica na čelu ekipe.

"Neću biti novi trener Njukasla. To vam garantujem", rekao je Širer radiju BBC.

Širer smatra da bi njegov bivši klub trebalo da prilagodi ciljeve situaciji, pošto se klub tek vratio u najelitnije takmičenje.

"Pitam se gdje oni vide Njukasl, možda misle da bi klub trebalo da bude u sredini tabele... Poštujem igrače, ali mislim da ekipa ove sezone neće biti među prvih šest, sedam u Premijer ligi", rekao je on.

"Njukasl bi ove sezone trebalo da se koncentriše na opstanak u ligi, ali trenutno nisu u opasnosti. Mislim da je Kris radio veoma dobro u klubu", dodao je bivši reprezentativac Engleske.

Širer je karijeru počeo u Sautemptonu, igrao je još za Blekburn, sa kojim je osvojio Premijer ligu, a od 1996. do 2006. godine nastupao je za Njukasl.

Za crno-bijele odigrao je 404 utakmice i postigao 206 golova, a za reprezentaciju Engleske nastupao je 63 puta i postigao 30 pogodaka.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC