• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Zvezda sutra dobija novog trenera

Po svemu sudeći, Robert Prosinečki u petak će se zvanično vratiti u Crvenu zvezdu. Ovog puta kao trener.

 Lukić: Zvezda sutra dobija novog trenera Izvor: MONDO

Ostalo je još samo da Upravni odbor FK Crvena zvezda aminuje izbor novog trenera. A to će, prema svim raspoloživim informacijama, 99 odsto biti Robert Prosinečki, član šampionske generacije crveno-bijelih, koja je dobila i titulu kolektivne "Šeste zvezdine zvezde".

"Upravni odbor će sutra (u petak) donijeti odluku o novom treneru", rekao je predsjednik Zvezde Vladan Lukić novinarima u Ljutice Bogdana, koji su došli na obilježavanje 19 godina od dana kada je Crvena zvezda postala klupski prvak svijeta u Tokiju.

Tada je Zvezda pobijedila čileanski Kolo Kolo 3:0 (dva gola Vladimira Jugovića i jedan Darka Pančeva).

Lukić nije želio da kaže da li je Prosinečki jedini kandidat za trenera, već je rekao da će novinari i javnost sve znati sutra popodne.

"Prosinečki je legenda Crvene zvezde, u kontaktu smo sa njim i to se zna. Odgledao je nekoliko utakmica, a konačnu odluku donijeće UO. Zvezdi treba trener sa vizijom, a sigurno ne trener koji ima plan za narednih četiri, pet mjeseci", rekao je Lukić.

Proslavi je prisustvovao i nekadašnji prvi čovjek Zvezde Dragan Džajić.

"Doveli smo Prosinečkog kao nepoznatog igrača i postao je veliki fudbaler. Vidjećemo kakav će trener biti ako dođe u Crvenu zvezdu. Ja mu želim svu sreću. Zvezdi je potreban trener koji će napraviti rezultat", rekao je Dragan Džajić za MONDO.

MONDO nezvanično saznaje u Zvezdi da se za sutra popodne priprema i zvanična promocija Roberta Prosinečkog, koji će naslijediti Aleksandra Kristića na trenerskoj klupi.

Prosinečki je hrvatskim medijima izjavio da ima veliku želju da bude trener Zvezde i da novac uopšte nije problem.

"Istina je da su pregovori daleko odmakli. Ovih dana idem u Beograd. Ne znam tačno koji dan. Tamo ću se sastati sa čelnim ljudima Zvezde i vidjeti što mi detaljno nude. Rekli su da imaju veliku želju da dođem. Što se tiče Nogometnog saveza Hrvatske tu neće biti problema. To je moj izbor, oni će to shvatiti. Želim da se bavim trenerskim poslom i želja mi je da treniram Zvezdu. Ipak sam ja u Beogradu proveo četiri prelijepe godine života. Činjenica je da sam tamo ostavio veliki trag", izjavio je Prosinečki za GOL.hr.

Upitan o kojim će uslovima razgovarati sa čelnicima Zvezde i da li je možda novac jedna od bitnijih stavki, Prosinečki je odgovorio da su finansije najmanji problem.

"Moram da vidim da li nam se poklapaju vizije oko razvoja kluba i šta oni očekuju od mene. Ako smo oko toga saglasni, uzeću jedan dan da o svemu razmislim, porazgovaram još jednom sa porodicom i onda ću donijeti definitivnu odluku", rekao je Prosinečki.

(D. Bukumirović, MONDO - foto: MN Press arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC