• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berbatov "đavo" do kraja

Bugarski napadač Dimitar Berbatov želio bi završi da karijeru u Mančester Junajtedu, izjavio je njegov agent Emil Dančev.

 Berbatov "đavo" do kraja Izvor: MONDO

"Skoro sam siguran da će Berbatov karijeru završiti u Junajtedu. On je veoma racionalan i zna šta je za njega najbolje", rekao je Dančev.

Berbatov je u Mančester Junajted prešao 2008. godine i u prve dve sezone bio je pod velikim pritiskom, jer nije opravdao transfer od 30,7 miliiona funti, koliko je za njega plaćeno Totenhemu.

Menadžer "crvenih đavola" Aleks Ferguson je, međutim, vjerovao u njega i ljetos nije želio da ga stavi na transfer listu. Po ko zna koji put se pokazalo da je iskusni škotski stručnjak bio u pravu, jer je Berbatov sada prvi strijelac Premijer lige sa 11 golova.

Bugarski internacionalac je u septembru postigao het trik protiv Liverpula za pobjedu Mančestera od 3:2 i prvi je fudbaler sa Old Traforda kome je to uspjelo od 1946. godine, kada je Sten Pirson najvećem rivalu dao tri gola za pobjedu od 5:0.

Prošle nedelje Berbatov je postao tek četvrti fudbaler koji je na jednoj premijerligaškoj utakmici postigao pet golova, kada je Mančester pobijedio Blekburn sa 7:1.

U razgovoru sa bugarskim novinarima Dančev je potvrdio da je odluka Berbatova da se povuče iz nacionalne selekcije konačna.

"Berbatov je rekao da želi da oslobodi mjesto u reprezentaciji za mlađe igrače i sigurno se neće predomsliti", rekao je Dančev.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC