• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger: Sada se kuju trofeji!

Menadžer Arsenala izjavio je da utakmica Lige šampiona sa Partizanom označava početak ključnih mjesec dana za "tobdžije".

 Venger: Sada se kuju trofeji! Izvor: MONDO

Arsenal je dospio na vrh Premijer lige (uz meč više od Mančester junajteda) i vjerovatno će proći u osminu finala Lige šampiona kao drugoplasirani u H grupi.

Međutim, pravi ispiti tek predstoje. Nepisano pravilo u engleskom fudbalu kaže da su rezultati u decembru i januaru od ogromne važnosti za uspjeh na kraju sezone.

"Decembar će biti ekstremno važan mjesec, za nas, ali i za ostale timove. Dovoljno je pogledati raspored - Čelsi, Totenhem, Mančester junajted i mi, svi moramo da odigramo više velikih utakmica", rekao je Arsen Venger.

"Tobdžije" u ponedeljak gostuju na Old Trafordu, Čelsi dočekuju 27. decembra, a Mančester siti im dolazi 5. januara. Tri dana kasnije na programu je utakmica FA kupa sa Lidsom (prošle sezone kao gost eliminisao Mančester junajted), pa onda dvije utakmice polufinala Liga kupa sa Ipsvičom.

Što se tiče Lige šampiona, Venger je svjestan da njegov tim mora da ostvari dobar rezultat protiv Partizana, a tek onda da razmišlja o mogućim protivnicima u osmini finala. Ako Šahtjor kao domaćin protiv Brage osvoji bar jedan bod, Arsenal bi mogao da izvuče Barselonu, Real, Bajern...

"Budimo pragmatični. Hajde da se prvo kvalifikujemo za narednu fazu Lige šampiona, pa da gledamo sa kim ćemo igrati na proljeće. Ko želi trofej, prije ili kasnije mora da pobijedi najveće rivale".

Utakmica Arsenal - Partizan počinje u srijedu od 20.45 časova.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC