• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Idi tamo, daj neki gol'': Biševac je branio protiv Slovana, a jednog fudbalera je otjerao sa gola!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je protiv Libereca morao na gol.

 milan-bisevac-slovan-liberec-golman-branio-fk-crvena-zvezda-liga-evrope-najava Izvor: MN PRESS

U četvrtak u Beograd stiže Slovan iz Libereca. Tim iz Češke jeosvojio tri boda u prvom kolu grupne faze Lige Evrope, pobjedom nad Gentom, pa u srpskoj prestonici nema šta da izgubi.

Slično je bilo i prije skoro 15 godina, kada su crveno-beli protiv ovog rivala bili favoriti.

Možda će vas zanimati

Milan Biševac, jedan od fudbalera te Zvezdine generacije, prisjeća se poraza od Slovana, ali i neobične situacije koja se njemu desila.

Zbog povrede Ivana ''Šmucija'' Ranđelovića, Biševac je od 78. minuta bio golman crveno-bijelih. I nije primio gol u posljednjih petnaestak minuta susreta.

''Ništa nam nije išlo od ruke te večeri. Rano smo primili gol, Ivan Rađelović se povrijedio'', počinje da se priseća Biševac za portal ''24sedam''.

Kada je trebalo stati na gol, bilo je više kandidata. Razpoložen za branjenje je bio i Ailton, iako je Zvezdi u tom trenutku bio potreban golgeterski učinak Brazilca.

''Ailton je htio da brani, ali sam mu rekao 'idi, bre, tamo, daj neki gol!'. Bilo je interesantno, lopta me je vukla i već u prvom napadu sam izašao visoko. Pokušali su da me lobuju sa 40 metara i već sam vidio loptu u mreži. Pomislio sam 'gdje odmah iz prvog šuta da primim gol', ali je otišla pored. Imao sam dvije odbrane, jednu u stilu Vanje Grbića, upijač! Mogu da kažem da sam bio golman koji nije primio gol, ali bih više volio da smo pobijedili'', rekao je nekadašnji defanzivac.

Četrnaest godina kasnije, Zvezda i Slovan ponovo igraju veoma važne mečeve. Ovog puta će se odlučivati o evropskom proljeću u okršajima srpskog i češkog tima.

''Neće biti laka utakmica, ali Zvezdini igrači moraju da idu na pobjedu. Deki zna šta radi, vidi se ideja. Mlad je trener, ali ima kvalitet i treba ga podržati. Protiv Hofenhajma je Zvezda izgledala sjajno, volio bih da prođe jer ima kvalitet. Veliki klub ne smije da se zadoovljava malim stvarima'', ističe bivši reprezentativac.

Nakon ispadanja od slavnog Milana, Crvena zvezda je u oba meča poražena od Slovana, protiv kog je bila favorit. To je bio kraj evropskog puta za tu sezonu.

(MONDO/24sedam)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC