• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristić: Želim još jednu šansu

Dojučerašnji trener Crvene zvezde kaže da se borio sa problemima kako je mogao, a Robertu Prosinečkom želi puno uspjeha.

 Kristić: Želim još jednu šansu Izvor: MONDO

Aleksandar Kristić poručio je u razgovoru za "Večernje novosti" da uzdignuta čela odlazi sa pozicije Zvezdinog šefa struke.

"Bio sam sa obe noge na zemlji kad sam došao. Poslije svega sam ostao na njima, sačuvao sam integritet trenera Zvezde. Volio bih da u budućnosti opet dobijem šansu od početka sezone i da obradujem navijače".

On je istakao da bi u situaciji kao što je bila ljetošnja, poslije eliminacije iz Evrope, ponovo prihvatio da vodi prvi tim, samo bi "možda drugačije reagovao u nekim situacijama".

Kristić je kao ključni period označio kraj oktobra, kada su crveno-bijeli poraženi u "vječitom derbiju" na Marakani, pa od Hajduka u Kuli.

"Tu je tim zapao u krizu, ali je kasnije pokazao karakter, jer je pobjeđivao pod velikim pritiskom. Poraz u Kuli ide i meni na dušu, a ja nikad nisam bježao od odgovornosti. Šteta je što smo u 20 minuta protiv Vojvodine prokockali šansu da uspješnije završimo jesen".

"Naravno, da postoje stvari koje zamjeram sebi, koje bih možda sad promijenio. Nikad nisam puštao da problemi prolaze pored mene, već sam se borio sa njima kako sam mogao. Postoje neke stvari koje su se događale unutar kluba, a koje tamo treba i da ostanu", ostao je zagonetan Aleksandar Kristić.

Novi strateg Crvene zvezde već u četvrtak će postati Robert Prosinečki, ako se ne dogodi senzacionalni preokret.

"Robi je legenda. Volio bih da me naslijedi veliki zvezdaš i da na kraju napravi pozitivan rezultat. Ja sam siguran da će postojeći tim igrati bolje poslije zimskih priprema".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC