• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurovski preuzima Velež?

Nekadašnji napadač Crvene Zvezde i Partizana Milko Đurovski trebao bi uskoro da postane trener mostarskog Veleža. “Ne bih imao ništa protiv”, kaže Đurovski.

 Đurovski preuzima Velež? Izvor: MONDO

Igrač koji je uzburkao jugoslovensku sportsku javnost 1986. godine prelaskom iz Zvezde u Partizan prema pisanju bh. medija trebao bi uskoro da preuzme klupu mostarskog Veleža, a da to nije samo noninarsko nagađanje potvrdio je I sam Đurovski u intervjuu za “Press RS”.

“Preko svog menadžera uspostavio sam kontakt sa čelnicima Veleža I ne bih imao ništa protiv da radim u Mostaru. Već smo razgovarali na tu temu, ali konkretnog dogovora nije bilo, što ne znači dag a neće biti” rekao je Đurovski.

Legenda “vječitih rivala” trentuno radi u SLoveniji, ali ističe da je zainteresovan da radi u BiH, gdje je kratko već radio u prijedorskom Rudaru.


“Prilično sam upoznat sa stanjem u fudbalu, znam šta se dešava u Premijer ligi BiH. Velež je članelitnog društva, klub sa svijetlom tradicijom, a čuo sam da u ligi stvari idu nabolje, tako da ne bih imao ništa protiv da preuzmem ekipu iz Mostara. U Premijer ligi BiH se igra sve bolji fudbal, a klubovi su organizovaniji. I gledaoci se polako vraćaju na tribune što je takođe jedan od razloga mogućeg angažmana”, istakao je Đurovski.

Ideja regionalne lige je već dugo prisutna i ima mnogo pristalica I protivnika, a Đurovski smatra da je ipak još rano za njenu realizaciju.

“Lično bih bio srećan kada bi ta ideja uskoro zaživjela. NLB liga u košarci je probila led,a ali mislim da još nije vrijeme za fudbal. Malo se zanosimo trenutnom situacijom i pričama o takvom takmičenju”, rekao je Đurovski i dodao da je situacija drugačija nego u vrijeme kada je on igrao. Tada su klubovi imali kontinuitet dok sada timo često mijenjaju sastave i kvalitet takve lige bi bio upitan.

“Neizvjesno je da li bi svaka utakmica mogla da privuče pažnju. Neki mečevi sigurno bi, ali je pitanje šta bi bilo sa ostalima. Takođe troškovi bi bili veći, trebalo bi mnogo da se radi I na sigurnosti. Lično smatram da će proći još mnogo vremena prije nego što takav projekat zaživi. Nadam se da griješim”, zaključio je Đurovski.

Đurovski je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Dravu, Nafu, Maribor i skopski Vardar, a jedno vrijeme bio je i trener i igrač Rudara iz Prijedora.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC