• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK pustio Sinđića u Grčku

OFK Beograd odlučio je da ne stane na put inostranom angažmanu svog fudbalera Uroša Sinđića.

 OFK pustio Sinđića u Grčku Izvor: MONDO

I prije nego što je zvanično počeo zimski prelazni rok, Sinđić je prema pisanju lista "Sport" otišao iz srpskog fudbala, u grčki Panseriakos.

"Uroš je, kao prvo, dobro vaspitano dijete, a kao drugo, vrstan je fudbaler. Kod nas je stigao prije dve godine bez obeštećenja i ostavio značajan trag. Zaslužio je da ode i zaradi novac. Klub neće da mu stoji na putu sreće, a najvažnije je da on bude zadovoljan", rekao je predsjednik OFK Beograda Momčilo Minić.

Detalji transfera nisu objavljeni (još), ali internet portal transfermarkt.de Sinđićevu vrijednost procjenjuje na oko 600.000 evra.

"Poziv je stigao prije nego što sam očekivao i pravo da vam kažem i mene je iznenadio. Na Karaburmi sam stekao punu igračku afirmaciju, trener Dejan Đurđević davao mi je podršku, a ja se nadam da ću zadovoljiti ukuse ljudi u novom klubu i tako otvoriti vrata dolasku nekog novog zemljaka iz Srbije", rekao je nesebično Sinđić, koji je rođen 19. januara 1986. godine.

Ovaj desnonogi defanzivni vezista došao je u OFK Beograd iz lučanske Mladosti 16. juna 2008. godine, a aktuelni ugovor sa "romantičarima" isticao mu je 30. juna 2011.

U prvoj sezoni, Užičanin je odigrao je 23, u drugoj 25, a ove sezone 13 utakmica za plavo-bijele u prvenstvu Srbije. Ove jeseni bio je strijelac jednom i to pobjedonosnog gola u petom kolu protiv Inđije (2:1).

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC