• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojeviću poslije pobjede smetaju šanse Mačve: Otkad sam ja u Partizanu, ne znam da li nam je neko ovoliko prijetio

Autor Dragan Šutvić

Ipak, trener crno-bijelih je imao dosta pozitivnih stvari da kaže o igri svog tima.

 Stanojeviću poslije pobjede smetaju šanse Mačve: Otkad sam ja u Partizanu, ne znam da li nam je neko ovoliko prijetio Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana savladali su Mačvu u 13. kolu Superlige Srbije i tako se vratili na pobjednički kolosijek.

Trijumf 2:0 bio je dovoljan i za trenera Aleksandra Stanojevića, koji je ipak imao i šta da zamjeri svojim igračima.

Možda će vas zanimati

Crno-bijeli su slavili golovima Bibarsa Natha iz penala i Lazara Markovića poslije dobrog prodora, pa je Partizan prekinuo seriju od tri meča u Superligi bez pobjede.

Ipak, prije meča, glavna tema bio je izostanak Žan-Kristofa Bajbeka zbog povrede na jučerašnjem treningu, a ni Vladimira Stojkovića nije bilo u timu.

"Nažalost, Bajbek se povrijedio na laganom treningu. Nije u ritmu bio, ne znam kakva je povreda. Mislim da će biti duža povreda. Zadnja loža je u pitanju. Nezgodan pokret je napravio, nije bio ni sprint. Vidjećemo koji je stepen, da li je ruptura... Stojke ima temperaturu, ide na testiranje. Svi smo se testirali prije dva dana i bili negativni, ali takva je situacija", počinje Stanojević prvo oko detalja koji su pratili meč sa Mačvom i pre njegovog početka.

On je bio zadovoljan igrom, ali je istakao da je bilo nekih nedostataka.

"Od početka smo igrali dobro, prvih pola sata naročito, imali dosta šansi. Poslije smo ušli u nervozu. Protivnik je stvorio neke šanse koje nama ne smiju da se dešavaju. Raduje me dosta šansi, ali moramo i druge stvari da popravimo i nađemo balans."

Stanojević je bio zadovoljan i partijama Igora Vujačića i Filipa Holendera koji su prvi put ove sezone zaigrali u startnih 11.

Izvor: MN PRESS

"Vujačić je korektno odradio, ništa ne mogu da zamjerim. Malo smo imali problema, prvi put su igrali zajedno on i Svetozar Marković. Želim svima da pružim šansu, da vidim na koga možemo da raćunamo i ubuduće. Holenderom sam zadovoljan, samo smo cijele nedjelje jvežbali njega i Bajbeka u tandemu. Danas je prvi put sa Nathom igrao gore, prvi put je igrao. Zadovoljan sam kako je odigrao."

Lazar Marković je napokon zatresao mrežu poslije dosta problema koje je imao u prethodnom periodu.

"Lazar je već duže vreme malo povređen, malo nije. Ušao je dobro u utakmicu, ali kontinuitet je jako važan. Važno nam je što je dao gol, nemamo klasičnog napadača. Imamo Štulića mladog koji treba da se nametne. Važan nam je svaki gol napadača."

Ipak, Stanojević je napomenuo da njegov tim nije smio da dozvoli toliko šansi svom protivniku.

"Nema opravdanja, naravno. Nisam očekivao toliko šansi Mačve. Ne znam da li nam je neka ekipa toliko stvorila šansi. Igrali smo i rizikovali", zaključio je trener Partizana.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC