• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije snijega Partizan će izgledati...

Boja, izgleda, odlazi, Tomić i Šćepović će dobiti "pomilovanje". Razgovor sa Kleom, Moreirom...Nova lica - ako zadovolje kriterijume.

 Poslije snijega Partizan će izgledati... Izvor: MONDO

U Beogradu je promicao prvi sneg, a fudbaleri Partizana i njihov trener Aleksandar Stanojević ponosno držeći glave vratitli su se iz Londona, poslije megdana sa Arsenalom i sada idu na zasluženi odmor.

Partizan je prvi prošao kroz cilj na jesenjoj polusezoni, bio je gotovo superioran (jedini poraz u Novom Sadu od Vojvodine 0:2). Mnogi kojima je crno-bijela boja u srcu pitaju se šta će biti u zimskoj pauzi, da li će tim ostati na okupu?

"Pokušaćemo da već u narednih 15 dana raščistimo situaciju ko će prvo otići, kakva je situacija sa Kleom, Moreirom... Ljudi očekuju da brzo dovedem nekoga, a Arsenal je 54 puta posmatrao Aršavina prije nego što ga je kupio. Nećemo nikog dovesti reda radi, pa makar nikog ne kupili", poručuje Stanojević.

Po svemu sudeći, Kamerunac Pjer Boja ponovo je pred izlaznim vratima Humske.

"Boja nije zadovoljan, to je pokazao na treninzima i što se mene tiče, on je slobodan. Sa Tomićem i Šćepovićem ću u petak da razgovaram, želim da popričamo, da bismo postavili kodekse ponašanja", rekao je Stanojević.

O dolasku Roberta Prosinečkog na mjesto trenera Crvene zvezde...

"To je lijepo za fudbal, jer će se nešto novo, interesantno dešavati. Prosinečki je legenda Zvezde, ali ja nemam pravo, niti mogu da komentarišem poteze rivalskog kluba. Da li može da nas stigne na tabeli? Naravno da može, mi na proljeće već u prva dva kola imamo dva gostovanja, u Inđiji i Kuli, sve je moguće", kaže Stanojević.

Partizan i Zvezda će na proljiijeće igrati čak tri duela - dva u polufinalu kupa i jedan u prvenstvu, kada će crno-bijeli ugostiti najvećeg rivala.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC