• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorovski iz Rada u Partizan?

Nekolicina igrača Rada na izlaznim vratima kluba sa Banjice. Najtraženiji "Mali Čava", Partizan se interesuje za Todorovskog.

 Todorovski iz Rada u Partizan? Izvor: MONDO

Rad je bio hit jesenjeg dijela fudbalske sezone u Srbiji i samim tim normalno je da postoje interesovanje za mnoge igrače kluba sa Banjice.

Gazda Rada Ranko Stojić rekao je "Sportskom žurnalu" da će pojedinim igračima, prije svega starosjediocima, dati odriješene ruke u potrazi za izdašnijim angažmanom.

"Imamo obavezu prema nekolicini starosjedilaca. U toj grupi su Radomir Koković, Marko Ranđelović, Aleksandar Todorovski, Đorđe Čotra… Postoje interesovanja za njih i velike su šanse da se otisnu preko granice", rekao je Stojić.

U beogradskoj čarišiji se šuška da bi Aleksandar Todorovski mogao da pređe u Partizan i pojača jedan od bokova, što je jedan od najvećih problema srpskog šampiona.

Stojić je potvrdio da interesovanje postoji: "Rano je za takve najave, jer je sve na nivou interesovanja. Pričaćemo o tim stvarima kad bude vrijeme…".

Među najtraženijim igračima Rada svakako je Miloš Dimitrijević, sin pokojnog fudbalera Partizana Zorana "Čave" Dimitrijevića. Igrao je izvanredno tokom cijele jeseni, dobio je poziv u reprezentaciju (nije mogao da igra protiv Bugarske zbog povrede).

"I prema njemu imamo obavezu. Za 11 mjeseci u Radu skrenuo je pažnju ljudskim i igračkim kvalitetima. Ugovor mu ističe na ljeto, ali ne vjerujem da ćemo čekati kraj sezone. I ti poslovi još su na nivou najava, rano je za konkretne najave", rekao je Stojić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC