• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudija Larsen: Najviše me nervira Ronaldo!

"On uvijek izlazi na teren sa namjerom da iznudi jeftine slobodne udarce, naročito kada igra na svom stadionu", otvorio je dušu FIFA sudija Klaus Bo Larsen.

 Sudija Larsen: Najviše me nervira Ronaldo! Izvor: MONDO

Sudija iz "FIFA Top Class" ranga, Danac Klaus Bo Larsen, otvorio je dušu u intervjuu za magazin "Ekstra Bladet" i priznao da ga od svih igrača na svijetu najviše nervira Kristijano Ronaldo.

A, više puta u svojoj internacionalnoj karijeri, Larsen (45) je dijelio pravdu na utakmicama Mančester junajteda, a potom i Real Madrida, u kojima je učestvovao jedan od najboljih, najobožavaniji i najomraženijih fudbalera današnjice.

Larsen sudi od svoje 16. godine, a FIFA licencu dobio je 1996.

Od tada, dijelio je pravdu na više desetina ključnih utakmica u UEFA i FIFA takmičenjima, a beogradska publika imala je prilike da se upozna sa njim prošlog ljeta, kada je arbitrirao na prvom duelu posljednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, između Partizana i Anderlehta (2:2).



Larsen, rodom iz Odenzea, bez straha od toga kako će UEFA, FIFA, ali i dio javnosti u Evropi reagovati, označio je Ronalda kao - citat - "najiritantnijeg igrača na svijetu".

"On uvijek izlazi na teren sa namerom da iznudi jeftine slobodne udarce, naročito kada igra na svom stadionu. Mi sudije, često prije utakmice pričamo o tome kako bi trebalo da očekujemo da će padati lako i u svakoj prilici... Znamo kako da ne nasjednemo na to. Ali, svakako moramo posebno da se pripremamo", rekao je Larsen i dodao:

"Uprkos tome što znamo kakav je, Kristijano Ronaldo dobija jednak tretman na početku utakmice, ali on ubrzo padne i nakon što ne uspije da iznudi slobodan udarac, traži me pogledom i smije se, jer zna da ne padam na teatralnost..."


Na našem web portalu www.mondo.rs pogledajte samo jedan od primjera zbog kojih će mnogi reći da je Larsen u pravu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC