• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Platini: Mundijal u januaru? Može...

Francuz nema ništa protiv da se utakmice Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru igraju u januaru, uprkos mogućim problemima koji bi nastali zbog pomjeranja.

 Platini: Mundijal u januaru? Može... Izvor: MONDO

Predsjednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mušel Platini izjavio je da se u načelu ne protivi ideji da Svjetski kup u Kataru 2022. godine bude održan zimi, umjesto ljeti.

"Slažem se da bismo na taj način izbjegli igranje na ekstremno visokim temperaturama. Tako nešto bilo bi moguće uraditi", rekao je Platini poslije sastanka užeg rukovodstva UEFA u Pragu.

Predsjednik UEFA je, međutim, dodao da bi pomjeranje Mondijala sa juna na januar prouzrokovao dosta problema, jer bi onda nacionalni šampionati morali da se igraju tokom ljeta.

Ideju da Svjetsko prvenstvo u Kataru bude održan u toku zime, umjesto ljeti, prvi je iznio Franc Bekenbauer, koji je nedavno saopštio da se povlači iz Izvršnog komiteta FIFA.

Platini je u petak podržao izbor Katara za organizatora završnog turnira prvenstva svijeta, uz obrazloženje da je Mundijal u Americi 1994. godine takođe održan po ekstremno visokim temperaturama.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC