• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Vizura u bunaru

U Tošinom bunaru, zemunskoj ulici u kojoj igra Vizura, košarkaši FMP Železnika upisali su "stotku" na otvaranju 7. kola Superlige.

 SL: Vizura u bunaru Izvor: MONDO

Domaći tim je ceo meč "visio" na ivici od 30 poena zaostatka i na kraju ih je "gurnuo" mladi Miroslav Raduljica trojkom za konačnih 100:69 (25:9, 27:13, 21:32, 21:15) za tim Slobodana Klipe.

FMP je krenuo da melje Vizuru kod rezultata 5:5. Ubrzo je bilo 5:17, pa 18:38, 22:50... Srećom pa se tu završilo prvo poluvreme, a domaći tim uspeo je tokom pauze da se oporavi od nasrtaja "pantera".

Treća četvrtina jedini je period igre u kojem nije bilo discipline i koncentracije u igri FMP Železnika. Činilo se da svi na terenu žure da stignu na meč Mančester junajted - Barselona, a u "trči i pucaj" košarci bolje se snašao tim Vizure, koji je postigao 32 poena, deset više nego za celo poluvreme.

To, ipak, nije značilo da će doći neizvesne završnice, a kamoli preokreta. Poslednja deonica donela je novi nasrtaj mladih "pantera", koji su na kraju dogurali do 100 poena. Ovo im je peta pobeda u šest mečeva (imaju neodigran meč sa Partizanom) i, ako ovako nastave, lošu sezonu u NLB ligi i ULEB kupu opravdaće plasmanom u polufinale plej-ofa.

Svih 12 igrača u timu Železnika upisalo se u strelce, a više od ostalih postigli su Erceg (18), Jeremić (16), Krstović (13) i Protić (12). Ceo tim ubacio je 13 trojki i 25 pokušaja.

Vizura, jedan od tri tima koji su Superligu izborili kroz prvu fazu domaćeg prvenstva, nastavlja da deli sudbinu saboraca Lajonsa i Borca. Da gubi od NLB ligaša, a pobede traži u međusobnim mečevima.

Razlika u klasi je očigledna. Pitanje je šta učiniti da se ona smanji...

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC