• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kovačević: Nema Zvezda pare za Božu

Božidar Maljković, jedan od najboljih trenera u Evropi, ako se i vrati u Srbiju sledeće sezone to najverovatnije neće biti u Crvenu zvezdu.

 Kovačević: Nema Zvezda pare za Božu Izvor: MONDO

Čelnici crveno-belih polaskani su njegovom željom da preuzme ekipu, ali zbog teške finansijske situacije u klubu nisu u mogućnosti da ga dovedu na Mali Kalemegdan.

"Dobro je poznato da je Maljković veliki trener i da će novu sredinu izabrati u skladu sa svojom reputacijom. Bilo bi lepo da se njegov angažman ostvari, ali nisam siguran da smo iz te priče. Najpre, poznato je u kakvoj je situaciji Crvena zvezda, ali i većina naših klubova. Trenutno pokušavamo da rešimo te probleme i da što uspešnije završimo sezonu. Idemo korak po korak, pa ćemo videti", rekao je sportski direktor Zvezde Branko Kovačević za "Kurir".

"Šjor Boža" izjavio je da bi se sledeće godine rado vratio u Srbiju i da bi vodio svaki klub koji mu ponudi dobre uslove, uključujući i Crvenu zvezdu.

"Ja sam profesionalac, zašto da ne preuzmem onda i Zvezdu? Kao što idem u Valjevo i FMP, što ne bih u Zvezdu? Išao bih i u Cibonu, i u Split, i u Skoplje da vidim neki ozbiljan projekat. Moja sveta obaveza je da pomognem, jer i ja sam učio košarku od dobrih ljudi", istakao je Maljković u razgovoru sa srpskim novinarima na Fajnal for turniru NLB lige u Ljubljani.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC