• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović najavio potpuno novi Partizan: Nećemo više protiv neograničenih budžeta! Menjamo strategiju...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Ne možete sve legende da spakujete u klub", rekao je predsednik kluba.

 Ostoja Mijailović najavio potpuno novi Partizan: Nećemo više protiv neograničenih budžeta!  Izvor: MN PRESS

Partizanova sezona za sada ne ide po planu. Zbog loših rezultata smenjen je Vlado Šćepanović, na njegovo mesto došao je Saša Filipovski, ali oscilacije u igri ostale su boljka crno-belih koji su izgubili prethodna tri meča.

Prvi čovek kluba Ostoja Mijailović pružio je nedavno podršku igračima i trener, najavio da "predaja nije opcija", pa poručio da će klub promeniti strategiju za 2020/21.

Možda će vas zanimati

Gostujući u emisiji na "Sputnjiku", Mijailović je najavio promenu koncepta i okretanje mladima.

"Od sledeće sezone pravimo totalno drugačiju strategiju. Ova sezona je posledica prošle. Još polažemo nade i u ovu. Od sledeće ćemo drugačije. Nećemo da se takmičimo sa ekipama koje imaju neograničene budžete. Vratićemo se našim vrednostima", rekao je Mijailović.

"Promenićemo koncept. Tarlać, Radovanović, Jovanović… Oni su nadošli i imaće šansu sledeće sezone. Nećemo da budemo kao mačka koja juri svoj rep. Izaći ćemo još jači iz ovoga".

Prvi čovek Partizana osvrnuo se i na rastanke sa Nemanjom Gordićem i Kodijem Miler-Mekintajerom.

"Sportski sektor nije uspeo da dovede na vreme igrače. Sekli smo ugovor igračima za koje se misli da su remetilački faktor, a nismo doveli pojačanja. Pre svega odluka da odu Gordić i Mekintajer je odluka trenera i sportskog sektora. Nisam ja doneo tu odluku. Uprava tada nije ograničavala sportski sektor da dovedu zamenu", kazao je Ostoja Mijailović.

Izvor: MONDO/Pavle Knežević

"Nismo rekli da nemamo novac. Nego ljudi nisu uspeli da nađu. Videćemo na kraju sezone. Svako će platiti cenu. Nije to ni bitno, nego ko će rešavati te probleme", poručio je on.

Ostoja Mijailović uverava da su plate u Partizanu redovne, ali da problem prave reprogrami zakasnelih plata, pa je tako dodao da su morali da se oduže Vujoševiću, Gašiću, Dalou, Milutinovu, Tepiću, Vranješu, Mariću.

"Da li vi verujete to? Ceo tim 2010. je primio platu", naveo je Mijailović.

Da li bi klupske legende poput Dejana Milojevića ili Željka Obradovića mogle da se vrate?

"Ne možete sve legende da spakujete u klub. Razgovarali smo sa Milojevićem prethodnih godina. Čestitamo mu na poslu. Nije to tako jednostavno", kazao je Mijailović i dodao:

"Vujoševiću se dugovalo oko 400.000, sada mu se duguje možda 70.000 ili 80.000 evra. Bio je uvek korektan. Da li će se neko od njih vratiti. Uvek možemo o tome da pričamo. Čujem se sa tim ljudima. I sa Obradovićem, Vujoševićem, Kićanovićem, Bodirogom. Da li će se nekada vratili? Uvek postoji mogućnost. Oni su više Partizan nego ja".

Prvi čovek kluba je najavio da će još neki igrači biti kažnjeni za poraze od Borca i Krke, dodavši da "jedan igrač u rosteru Partizana ima veću brutu platu od celog tima", ali za kraj je ostavio optimističnu poruku.

"U ovim trenucima, apsolutno je teško svim navijačima Partizana. Navikli smo na lepše dane, na bolje rezultate. Ne možemo da promenimo previše, šta god činili. Dosta više radimo nego prošle sezone. Nisam siguran da ovo možemo i nazvati sezonom. Svako gleda da preživi. Da dođu normalnija vremena. Ipak, navijači ne treba da brinu za budućnost", zaključio je on.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC