• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo nije normalno, već surovo - korona nas deklasirala: Zvezda potvrdila - desetorica zaraženih pred Kup Koraća!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Raduje nas što ćemo učestvovati na Kupu. Sve ostalo je sada u drugom planu", rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

 crvena-zvezda-korona-kup-radivoja-koraca Izvor: MN PRESS

Što je bilo nagovešteno sada je zvanično - Crvena zvezda ima petoricu pozitivnih igrača na koronu i oni neće moći da nastupe na Kupu Radivoja Koraća od četvrtka. Uz njih, u Novi Sad neće ići ni suspendovani Džoni O' Brajant, što ostavlja crveno-bele sa 11 košarkaša, kojima su priključena i dvojica juniora.

Možda će vas zanimati

Posle vesti da su pozitivni Kori Volden, Kino Kolom, Lendri Noko i Lengston Hol, potvrđeno je da je zaražen i Duop Rit.

Posle jutarnjeg treninga u sredu, a uoči puta u Novi Sad, Dejan Radonjić je govorio o predstojećem takmičenju i u situaciji u timu u stručnom štabu, u kojem takođe petorica članova imaju koronu.

“U situaciji kada nam je zdravlje na prvom mestu, idemo u Novi Sad sa nedoumicom u kom sastavu ćemo nastupiti na završnici Kupa Radivoja Koraća. U okolnostima koje se menjaju praktično iz dana u dan, ono što nas raduje je da ćemo bez obzira na broj igrača, učestvovati na završnici kupa i biti deo završnog turnira. Sve ostalo je u ovom trenutku u drugom planu” rekao je trener crveno-belih i dodao:

“Želimo da se stabilizujemo u narednom periodu sa zdravljem igrača i članova stručnog štaba, bez obziran na veliki broj utakmica, kako bi stoički izneli veliki broj obaveza koje nam predstoje. Korona nas je nažalost deklasirala, nemamo veliki broj igrača i članova stručnog štaba zbog virusa i potpuno je jasno zašto je naše osnovno razmišljanje, da je zdravlje najvažnije i na prvom mestu. Situacija nije nimalo prijatna”, rekao je trener crveno-belih.

Crvenu zvezdu u četvrtak od 21 čas očekuje utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca, a završnica Kupa (polufinale i finale) zakazano je za vikend. Kapiten Branko Lazić takođe je u najavi turnira govorio o problemima.

“Situacija u kojoj nemate toliko saigrača i gotovo ceo stručni štab ne može da se podvede pod normalnu, ali moramo da je prihvatimo kao surovu realnost u vremenu pandemije. Neće nam biti lako, rotacija nam je izuzetno skraćena, neke pozicije su posebno pogođene, ali idemo u Novi Sad da se borimo i damo sve što imamo. Za koliko će to biti dovoljno, u okolnostima u kojima se u ovakvom sistemu igraju 3 utakmice u 4 dana – videćemo. Iskreno, imamo želju da svi momci što pre ozdrave, košarka nam je u drugom planu, ali borićemo se!”, poručio je Lazić.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC