• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA legenda otkrila - "Radman" me je razbijao trojkama: On je šuter za sva vremena, ali treninge s Vladom još pamti!

Autor Dragan Šutvić

Čojvek je sinonim za šut za tri poena, ali Trebinjca je stavio u društvo najboljih.

 vladimir-radmanovic-rej-alen-nba-legenda-trojke-razbijao-me-treninzi Izvor: MN PRESS

Vladimir Radmanović je imao izvanrednu karijeru kojom bi mnogi voljeli da se pohvale.

Bio je šampion svijeta sa Jugoslavijom, u NBA ligi je nastupao punih 12 godina i bio 12. pik na draftu 2001. godine, a njegovu veličinu prepoznao je jedan od najboljih šutera u istoriji sporta!

Možda će vas zanimati

Vjerovali ili ne, Rej Alen je i te kako svjestan kvaliteta koje je na parketu posedovao Vladimir Radmanović, toliko da ga je uvrstio među najbolje šutere s kojima je ikada igrao!

Momak iz Trebinja je sa Rejom Alenom bio saigrač u Sijetl Supersoniksima od 2003. do 2006. godine, a za to vrijeme, izgleda da je legendarnog trojkaša "razbijao" na treninzima!

Tako tvrdi sam Alen, čovjek koji je tokom NBA karijere ubacio preko 3.350 trojki!

"Nikada nisam bio najbolji šuter kada sam odrastao, ni na koledžu ni u NBA ligi. Znam da se mnogi od vas neće složiti sa mnom, ali to je istina. Izgubio sam mnogo igara u šutiranju na treninzima tokom cijele karijere, ali sam uvijek dolazio po još. Igrao sam pored nekih sjajnih šutera", počeo je Rej Alen na Instagramu, pre nego što je naveo imena svih najboljih šutera.

"Rašard Luis, Vladimir Radmanović, Majkl Red, Dejl Elis, Del Kari (otac Stefa i Seta Karija prim. aut), Edi Haus, Pol Pirs, Rodžer Mejson, Džejms Pouzi, Majk Miler i Džejms Džons. Svaki od njih bi me razbijao na treninzima. Znao sam da nisam dovoljno dobar i da moram naporno da radim svaki dan ne bih li pobijedio. Moj šut je morao da bude konstantan na svakom izbacivanju lopte i da moj odraz uvek bude iste visine. To je bila moja svakodnevna borba. Bio sam na misiji da uvijek šutiram jedan isti šut, čak i kad me niko ne čuva. KONSTANTNOST, to je bila moja misija na svakom treningu i svakoj utakmici. To je ono što danas nedostaje mnogim igračima, mladim i starim, pažnja na svaki detalj pri svakom šutu. Ako svaki dan i na svakom treningu radite, i vi ćete jednog dana biti među najboljima ikada u bilo kojoj igri u kojoj se takmičite. TO JE SAMO RAD. I stare dosadne navike", poručio je Rej Alen.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC