• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA nikada nije vidio ovakav tim, pravi se petorka superstarova: Bruklin dovodi još jednu zvijezdu, drugi će to platiti!

Autor Dragan Šutvić

Tim Bruklina postaje još bolji, ali da li će im biti dovoljna jedna lopta?

 blejk-grifin-nba-trejd-denver-bruklin-nets Izvor: Tanjug/AP Photo/ Mark Mulligan/Houston Chronicle

Upravo je prošao NBA Ol Star, a poslije završene utakmice, takmičenja u šutiranju trojki i zakucavanjima iz Amerike dolazi transfer bomba. 

Bruklin Netsi se pojačavaju i to još jednim Ol Star igračem! 

Možda će vas zanimati

Prvo je došao Kajri Irving, pa je stigao i Kevin Durent. Potom je nezadovoljni Džejms Harden uspio da natlera Hjuston da ga trejduje, a kao startni centar potpisan je DeAndre Džordan. 

Bruklin je sa njima u petorci imao četiri igrača sa Ol Star iskustvom, a sada dodaju i petog. U pitanju je Blejk Grifin koga je nedavno otpustio Detroit. 

U narednim godinama će mu Pistonsi isplatiti ogroman ugovog koji je sa njima potpisao, a Bruklin će mu isplaćivati samo veteranski minimum koji je nešto veći od milion dolara po sezoni. 

"Mislim da će da da dobar doprinos timu. Svi ga znamo kako dobrog skakača, ali on takođe popravio i svoj šut. Ako je ostavio toliko novac u Detroitu i došao ovamo, to samo znači da želi da pobjeđuje i da osvoji prsten", rekao je Džejms Harden povodom ovoga. 

Grifin je ove sezone na 20 mečeva bilježio 12,3 poena, 5,2 skoka i 3,9 asistencija, ali je od starta sezone bilo jasno da želi da ode iz tima, te se u Netsima očekuju mnogo bolje partije. 

Iako smo do sada u NBA viđali supertimove, vjerovatno nikada ovoliko velikih imena nije bilo na jednom mjestu. Ipak, treba to uklopiti u skladan tim sada, a to neće biti lak zadatak. 

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC