• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić ponavlja istu poruku posle pobede Zvezde za infarkt: Borimo se za drugo mesto i blizu smo toga

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener crveno-belih očekuje da njegov tim dobro reaguje i u narednom meču protiv istog rivala.

 crvena-zvezda-cedevita-82-81-dejan-radonjic Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ponovo je pobedila u dramatičnoj utakmici i trijumfom protiv Cedevita Olimpije nastavila svoju poteru za Budućnosti, koja je prva na tabeli.

Možda će vas zanimati

U još jednom finišu "za infarkt", ekipa Dejana Radonjića preokrenula je tri poena razlike u poslednje 26 sekunde i trijumfovala, što trener crveno-belih ističe kao najvažniju činjenicu večeras.

"To je trenutno najznačajnije, s obzirom na činjenicu da smo bez nekoliko igrača, što zbog povreda (Kuridža), što zbog papirologije (Noko). U prvom poluvremenu smo napadački izgledali odlično, primili smo dosta koševa, u drugom je to defanzivno bolje izgledalo. Nismo valorizovali neke stvari onda kada je trebalo i Cedevita Olimpija je to vešto koristila i napravila neizvesnu završnicu, u kojoj smo mi izašli kao pobednici. I prošli meč i ovaj bili su neizvesni, a rešili smo ih u našu korist. Idemo kući zadovoljni", rekao je Radonjić.

On je objasnio da se nedavno vakcinisani Marko Simonović požalio na temperaturu na dan ove utakmice, ali da je i pored toga nastupio.

"Simonović dobio temperaturu jutros i bio je pod znakom pitanja, pripremali smo utakmicu kako smo planirali, uz respekt prema ekipi Cedevite Olimpije koja igra odlično i znamo da su jako kvalitetni. Bilo je potrebno da budemo dobri, u ovim okolnostima to nije jednostavno, ali izašli smo kao pobednici".

Ovi rivali srešće se i u nedelju uveče, takođe u ligaškom meču.

"Nije to nešto što je za posebnu analizu, možda ćemo opet igrati i posle toga, ali kako je - tako je. Nema šta da se doda. Nadam se da će reakcija igrača, posebno Simonovića, biti dobra zbog tih slabosti. Na nama je da damo maksimum. Realno je da se borimo za drugo mesto i sada smo jako, jako blizu toga".

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC