• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuridža ne može, Noko nema pravo: Velike Zvezdine glavobolje pred meč sezone u ABA!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dodatno oslabljeni, a slijede dva ključna meča u borbi za vrh

 problemi za kk crvena zvezda pred odlučujuću utakmicu aba lige Izvor: MN PRESS

ABA liga je ušla u foto-finiš i sve preostale utakmice u vrhu tabele moći će da ponesu epitet "ključne". Crvena zvezda sada dočekuje Cedevita Olimpiju u borbi za prvo mjesto, nakon što je u nedjelju poslije čudesnog preokreta pobijedila Igokeu u još jednom derbiju.

Ovo je zaostali meč 11. kola ABA lige, što znači da će posljednji osvajač trofeja biti dodatno oslabljen, jer osim povrijeđenog Marka Jagodića Kuridže (tri nedjelje pauze), neće moći da igra ni Lendri Noko.

Možda će vas zanimati

Centar je bio jedna od ključnih figura u pobjedi nad Igokeom, ali nije bio registrovan u trenutku otkazivanja meča 11. kola. Ljubljanska ekipa takođe u ovaj meč dolazi poslije važnog trijumfa, jer je u prošlom kolu pobijedila Mornar.

"Ovo će biti derbi za drugo mjesto i vrlo važna utakmica za oba tima. Olimpija je odličan tim, dobro ukomponovan, tim koji dobro igra i u dobroj je formi. Mi imamo hendikep u odsustvu Lendrija Noka i Marka Jagodića Kuridže, ali želimo da osvojimo nove bodove koje bi značili veliki korak ka drugom mjestu pred plej-of", rekao je trener crveno-bijelih Dejan Radonjić.

Ognjen Dobrić kaže da će tim morati da pronađe dodatnu energiju jer je odigrao mnogo utakmica u kratkom vremenskom periodu.

"Očekuje nas još jedna u nizu izuzetno teških utakmica, važnih za raspored na vrhu tabele. I dalje smo u ritmu utakmica srijeda-nedjelja i moraćemo da nađemo dodatnu energiju nakon nedjeljne utakmice, ali na prvom mjestu i rotacije koja će biti skraćena za dva igrača koja će nam nedostajati u srijedu. Cedevita Olimpija igra odlično, pobijedili su Mornar u Baru što dovoljno govori o njihovim kvalitetima, ali i trenutnoj formi. Moraćemo da odigramo vrlo borbeno i sa puno energije ovu utakmicu", rekao je prvotimac crveno-bijelih.

Utakmica se igra sutra od 18, a ove dvije ekipe će već u nedjelju igrati još jednom, ovog puta zaostali meč 24. kola. Ta utakmica je na programu od 17 sati.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC