• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noko može, Zvezda mora! U borbi za tron nema prava na kiks, crveno-beli pobedama jure Budućnost!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Košarkaše Crvene zvezde očekuje paklen završetak ligaškog dela ABA lige.

 dejan-radonjic-dejan-davidovac-crvena-zvezda-cedevita-olimpija Izvor: MN PRESS

Posle dramatične pobede u meču sa Cedevita Olimpijom u prethodnom meču košarkaše Crvene zvezde očekuje još jedan meč sa istim protivnikom.

Možda će vas zanimati

Zaostali meč 24. kola ABA lige igraće se u nedelju od 17 časova, a potom će Zvezda igrati i sa Krkom, takođe u gositma.

Crveno-beli će biti jači za Lendrija Noka koji nije mogao da igra na prethodnom meču jer nije bio registrovan u vreme kada je utakmica sa Cedevita Olimpijom trebalo da bude odigrana.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić je pred meč naglasio da je ovo vrlo težak period za crveno bele jer u samo tri dana tim igra dva meča.

"Očekuje nas još jedna teška utakmica u kratkom vremenskom periodu, sa istim i vrlo kvalitetnim protivnikom. Ovi mečevi su dodatno specifični jer ih igramo u ligaškom delu u rasponu od samo tri dana. Ekipa Olimpija Cedevite je odličan tim, koji je svoj kvalitet potvrdio još jednom i utakmicom u Beogradu. Moraćemo da odigramo vrlo dobar meč u oba pravca i da se potrudimo da dobri vremenski intervali koje smo imali i prikazali u utakmici u sredu u Beogradu budu ovoga puta duži",istakao je Radonjić. 

Dejan Davidovac zna šta je najveća pretnja u meču sa Cedevita Olimpijom, te ističe da je neobično u ovom delu sezone igrati dva puta sa istim protivnikom u ovakvom vremenskom intervalu. 

"Još jedan jak meč očekuje nas u kratkom vremenskom periodu protiv ekipe Olimpija Cedevite. Sve ono što smo znali i zašta smo se pripremali potvrdili su u Beogradu. Ekipa odličnih šutera koja puno trči i ima veliki timski kvalitet. Biće pomalo neobično odigrati sa istim rivalom dve utakmice u 4 dana u istom takmičenju i to u ligaškom delu, ali cilj ostaje isti kao i pred prvi meč, da odigramo čvrstu, dobru utakmicu u završnici ligaškog dela takmičenja protiv ekipe koja se kao i mi bori za plej of” rekao je Davidovac.

Odmah nakon meča u "Stožicama" ekipa Crvene zvezde već u nedelju uveče seli se u Novo Mesto gde će u utorak odigrati zaostalu utakmicu protiv ekipe Krke u dvorani "Leon Štukelj". 

Ukoliko žele prvo mesto na kraju ligaškog dela i prednost domaćeg terena tokom celog plejofa crveno-beli ovde nemaju prava na kiks i moraju da pobede u oba meča, a da se pritom nadaju da će Budućnost do kraja šampionata negde izgubiti.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC