• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac vodi rat protiv Trinkijerija: Italijan pecnuo, igrač Armanija odgovara - Uvek ima spreman izgovor!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sastali su se u četvrtfinalu Evrolige, ali ta serija, izgleda, nije gotova.

 armani eliminisao bajern evroliga Izvor: MN PRESS

Ekipa Armanija savladala je Bajern u četvrtfinalu Evrolige, izbacila Trinkijerijev tim iz daljeg takmičenja i plasirala se na F4 Evrolige. Ipak, ta serija nije gotova...

Italijanski trener Andrea Trinkijeri istakao je da smatra kako je njegov tim zaslužio plasman i da, što se njega tiče, za četvrtfinalnu seriju važi rezultat 3:1 za Bajern! Stigla je reakcija sa druge strane. Oglasio se MAlkolm Dilejni, američki košarkaš koji je poznat po ''dugom jeziku'' na Tviteru.

Možda će vas zanimati

Bek Armanija reagovao je čim je video izjavu Andree Trinkijerija, a u prvoj poruci je kolegi Di-džej Stivensu ''objasnio'' kako italijanski trener uvek ima pripremljen odgovor.

Navijači tima iz Milana jedva su dočekali malu raspravu, pa su se tokom čitavog dana dopisivali sa igračem svog tima o Trinkijeriju. Išlo se toliko daleko da su neki od njih predlagali da klub povuče iz upotrebe broj 23 u čast nekadašnjeg igrača Barselone, koji je od prethodnog leta u Italiji.

Amerikanac je dodao da je za njega četvrtfinalna serija završena i da se ne bi vraćao na utakmice protiv Bajerna kada ih ne bi pominjao trener nemačkog tima. Ipak, kada su mnogi pomislili da je kraj njegovom ludovanju, imao je još jedan tvit u kom pecka.

''Drugar (nadimak koji je već upotrebio za Andreu) pije samo najbolja italijanska vina'', dopisao je kasnije Malkolm Dilejni.

Na završnom turniru Evrolige igraće Barselona i Olimpija iz Milana u jednom, odnosno CSKA i Efes u drugom polufinalu. Mečevi su na programu od 28. do 30. maja u nemačkom Kelnu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC