• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vasa ipak ne ide u NBA!? "Neću da prođe kao Spanulis": Otkriven uslov pod kojim će Micić otići iz Evrope!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

A tamo ga čekaju Pokuševski i Oklahoma.

 vasilije-micic-ne-ide-u-nba-ligu-oklahoma-misko-raznatovic-vasilis-spanulis Izvor: MN PRESS

Vasilije Micić zablistao je ove sezone u Evroligi i kao najbolji igrač takmičenja odveo je Efes do istorijske prve titule.

Možda će vas zanimati

Bio je "dupli MVP" pošto je oduševio i na fajnal-foru, a odmah posle slavlja uz trubače stigla je i poruka Bogdana Bogdanovića koji ga je pozvao u NBA ligu. Mnogi su odmah pomislili da mu je finale protiv Barselone i poslednje u Evroligi, ali to možda ne bude tako.

Njegov agent Miško Ražnatović podsetio je na svoje reči kada je pre četiri godine rekao da će biti "i bolji od Miloša Teodosića", a sada je govorio i o pozivu iz Amerike.

Srpskog "pleja" je 2014. godine birala Filadelfija kao 52. pika, a od prošle godine njegova NBA prava su u vlasništvu Oklahome.

"Spreman je za NBA i da tamo bude ozbiljan igrač, ali nisam siguran da će se to desiti ove godine. Moraju da se slože neke kockice", rekao je Miško Ražnatović za "Večernje novosti" i pojasnio na šta tačno misli.

"Znate, on je za mene više od igrača, svašta smo prošli zajedno. Operacije, smrt majke, amanet koji mi je ona ostavila. Neću da dopustim da u NBA ima sudbinu kakvu je imao Vasilis Spaunulis, da sedi na klupi. Neće ići dok sve ne bude kako treba. Možda i ove godine, možda i ne", poručio je uticajni agent.

Da li to znači da će ostati u Efesu?

"Nije baš tako kao što svi pričaju da je odigrao poslednju utakmicu u Evroligi, sve je još otvoreno. Ako Amerika ne bude bila dovoljno dobra i korektna, moraće da čeka na vasu još jednu godinu".

Podsetimo, ovogodišnji MVP Evrolige je odigrao 40 mečeva u najjačem takmičenju i prosečno je postizao 16,7 poena, 2,6 skokova i 4,9 asistencija. Beležio je i 1,2 ukradene lopte.

(MONDO/Večernje novosti)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC