• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić saopštio loše vijesti za Zvezdu: Volden sigurno ne igra finale, a Lojd...

Autor Dragan Šutvić

Problemi sa povredama pred duele sa Megom.

 kori-volden-dzordan-lojd-zvezda-mega-finale-kls Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts i Mega će se ove godine boriti za titulu prvaka Srbije, a serija koja se igra na dvije pobjede počinje već u srijedu u hali "Aleksandar Nikolić".

Zvezda je na putu ka finalu pobijedila Zlatibor i Borac, Mega je bila bolja od Vojvodine i Partizana, pa bi u duelu za šampionski pehar trebalo da gledamo zanimljivu borbu. Nažalost po Dejana Radonjića, neće moći da računa na sve igrače...

Možda će vas zanimati

Tokom čitave sezone imao je probleme sa povrijeđenim košarkašima, kao i onima koji su se oporavljali od korone, pa će biti "čupavo" na mjestu plejmejkera u finalu.

"Volden je već duže vremena van tima i trenažnog procesa zbog povrede, on neće igrati u finalu. Lojd, vidjećemo u narednim danima, bilo bi dobro da ga imamo na terenu", kazao je Radonjić u jutarnjem programu TV Prva.

Prethodnih dana se spekulisalo da se Lojd dogovorio sa Zenitom i da će za njih igrati sjledeće godine.

"Njegov kvalitet na terenu nam je značajan zato što smo oslabljeni, ali i zbog kvaliteta tima Mege", poručio je Radonjić.

Izvor: MN PRESS

Najtrofejniji trener Zvezde je istakao da nije očekivao poziv Zvezde u decembru, pošto poslije razlaza sa Bajernom nije razmišljao o povratku u ABA ligu, međutim situacija sa korona virusom je uticala na sve sfere života i zbog toga se vratio na Mali Kalemegdan.

Osvojio je Kup Radivoja Koraća, potom i ABA ligu pošto je Zvezda savladala Budućnost u "majstorici", a sada ide i na treći pehar ove sezone.

"Mi smo u mečevima u plej-ofu bili dovoljno dobri da dođemo do mogućnosti da igramo finale. Uprkos rasporedu i naporima koji su bili prisutni, iskoristili smo vrijeme da regenerišemo tim. Nije bilo dovoljno vremena za odmor i treninge i tako se pripremamo i za finale. Mega je cijele sezone bila veoma dobra, to je sistem koji funkcioniše dobro, koji daje igrače koji svake godine postaju značajni na evropskom i Milosavljević, Simanić, vratio se Novak...", rekao je Radonjić i zaključio:

"Mi smo generalno u našim problemima, na to se nadovezuju povrede. Vidjećemo u kom satavu ćemo da nastupimo. Neće biti lako, trudićemo se da se maksimalno pripremimo za te duele".

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC